Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (19.-25.11.2018.)

 

DETE – NEŠTO NOVCA – PUTOVANJE – NEPRIJATELJ – BOLEST – DAR

 

…..I opet ta karta Nešto novca da nas „obraduje“ po pitanju finansija ove nedelje….U ovakvoj poziciji, ona govori da nas očekuju manji novčani dobici ali i neki novi izvori zarada. No, baš kada su ti novi izvori zarada u pitanju, ne treba se odmah nadati nekim ogromantnim parama – vidi se da će tu situacija biti promenljiva makar još neko vreme. Doduše, novi poslovi pokrenuti ove nedelje obećavaju stabilnost, ali u nekom kasnijem periodu – moguće je da će morati da prođe od jedan do tri meseca od početka, da bismo mogli da kažemo da smo zadovoljni. Do tada – treba stisnuti kaiš i snalaziti se sa onim što imamo. Troškovi, sem za onaj svakodnevni život, ove nedelje uglavnom su povezani sa dokumentacijom, kaznama, nekim pravno – legalnim začkoljicama, povezani su sa kupovinom raznoraznih medikamenata, suplemenata – uglavnom za imunitet, i povezani su sa kupovinom lepih sitnica koje nam možda baš i nisu neophodne, ali jednostavno ne možemo da im odolimo….

Ukoliko očekujete razgovor za posao ili informacije koje su vam značajne da biste se prebacili na drugo radno mesto – nemojte da budete iznenađeni ukoliko budete morali još da čekate. Sve što je vezano za razgovore, pozive, informacije, bitne papire ima odličan početni momenat (to jest – daje nam nadu da će se brzo realizovati), ali odmah nakon toga situacije staje, koči. Neće zauvek, ne brinite – ali će se definitivno to sve malo otegnuti…..

Što se redovnih poslovnih obaveza tiče – biće ih, i to poprilično. Taman ćete pomisliti da ste odradili sve što je potrebno, a ono – iskrsnu nešto novo, što naravno mora pod hitno da se završava. Međuljudski odnosi su nestabilni, a atmosfera na radnom mestu će biti vrlo promenljiva. Mnogo obaveza može doneti nervozu sa kolegama ili neki čudan osećaj da napetost prosto visi u vazduhu….

Kao i u nekom dužem vremenu unazad – i u ovoj nedelji treba biti obazrivosti u saobraćaju, pogotovo ako se putuje negde dalje. Još jedna stvar – ako putujete kolima van zemlje, prvo proverite da li vam je dokumentacija za automobil kompletna i ispravna, a onda proverite da li su vaši lični papiri uredni i na broju. Nemojte da bude posle da se na granici opasuljite i shvatite da niste poneli pasoš ili da je on dan ranije istekao….

Zdravstveno – nervoza stomaka i problemi sa varenjem. Mora se nešto u načinu ishrane menjati i to što pre. Takođe – krvni sudovi, holesterol, šećer, hormoni. Reumatski bolovi, ali u manjoj meri. Prehlade praćene temperaturom i malaksalošću.

Po pitanju emocija – kao da ni sami nećemo uspevati da pohvatamo sopstvena raspoloženja. Non stop ćemo biti u nekom kreni-stani fazonu. Sve što dobijamo od partnera činiće nam se kao premalo i nedovoljno. Nećemo imati viziju budućnosti, to jest – imaćemo je, ali ćemo u svojoj glavi mračiti i činiće nam se da to što dolazi ne može da bude dobro…..nećemo videti razrešenja situacija koje nas muče nego ćemo smatrati da će se ovaj statičan i bez mnogo radosti period samo nastavljati unedogled….Naravno, jasno vam je da ta naša trenutna opterećenost ne znači ništa, da se to samo naš mozak i osećanja poigravaju sa nama….Bojim se da ćemo u ovoj nedelji morati da se zadovoljimo sitnim radostima, sitnim lepim momentima, sitnim uživanjima i kratkim trenucima sa osobama koje volimo. Radujte se onome što imate a ne žalite za onim što nemate, jer to ne znači da će uvek biti tako. Pronađite inspiraciju u svakom danu, u svakoj lepoj reči i trenutku sa voljenom osobom. Ne dozvolite da neke stvari ostanu nedorečene, ali – kada i ako krenete da pričate o onome što vas muči, ne idite kroz nervozu i svađalački mentalitet. Setite se onoga – lepa reč i gvozdena vrata otvara. Srećno u ovoj nedelji!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/