Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 26.8.-1.9.2019.

UDOVICA – LJUBOMORA – IZNENADNA SREĆA – LJUBAVNICA – BOLEST – SVEŠTENIK

Ooopa! Džumbus u najavi! U ovoj sedmici očekujte sve, samo ne mir i dosadu – zbirno gledano, čekaju nas preokreti, iznenađenja, jake strasti, nemiri….a na kraju otvaranja stoji Sveštenik, da da završnu reč – bez razloga se stresiraš kad će prašina ionako brzo da se slegne i stvari će se vratiti u normalu….Biće ono što biti mora – a iz toga što će biti, izvuci najbolje!

Poslovno – nedelja u kojoj ćemo raditi mnogo, možda i previše. A da li ćemo za taj trud biti adekvatno nagrađeni? Paaaaa…..nešto mi ne izgleda baš tako – pre će ovde da „ulete“ neke parice da nas iznenade i obraduju a ne vezuju se za naš primarni posao. Ako radite preko interneta, bilo da je u pitanju prodaja ili usluge – može da se desi da vam obim posla bude pojačan (a samim tim i obim zarade), a i oni koji rade u IT sektoru neće proći loše….Svi ostali – vaša očekivanja po pitanju finansija teško da će biti ispunjena, pogotovo što karte „obećavaju“ i da će troškovi biti pojačani. Neki preokreti vezani za poslovni segment nas svakako očekuju – u prvom trenutku doneće nam nervozu, a kasnije ćemo shvatiti da smo još super prošli….

Emotivno – zbrka je potpuna. Razmišljanja, predomišljanja, ljubomorisanje, neverovanje….a onda nalet emocija, strasti koji briše sve nedoumice pred sobom….Sami sebi ćemo biti najveći neprijatelji jer će se u našim glavama boriti vera i sumnja, strahovi i nadanja, ljubav i nesigurnost. Takođe, kao da se nalazimo na raskrsnici, na prekretnici od koje zavisi sve….a mi ne znamo kuda da se okrenemo. Sa jedne strane –zovu nas i prizivaju nove osobe,nude nam vatru i emotivno uzdizanje, nude nam leptiriće i strasti, nude nam da živnemo i poletimo….Sa druge – prošlost ukorenjena u nama kao da će sto godina još trajati, ne da nam ni makac, ni milimetar od sebe. Da li će biti nekih prelomnih momenata? Ma hoće! Neko će prelomiti okove prošlosti i usuditi se da krene dalje – pa šta bude neka bude! Neko drugi će strpljivo čekati da vreme da svoj sud i da nam da putokaz…..i ti će biti u pravu! Ako želite da poslušate savet, on je – ne zalećite se, ne ulećite, ne stavljajte strast na prvo mesto – jer vatre zgasnu i samo pepeo ostane….Nove osobe u vašem životu su možda divne i najbolje i savršene i prave za vas – ali neka se dokažu ako jesu! A dokaz nije kroz slatke reči i kroz vatrene zagrljaje, već kroz dela i kroz vreme!

Srećno u ovoj sedmici!!!!! Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog https://www.facebook.com/mojastrolog/