Kaži mi, kaži...

Nedeljni horoskop 14.-20.06.2021.

OVAN

Hrana

Ma ko će još razmišljati o hrani kada je ova sedmica za neke Ovnove puna provoda, druženja, zabavnih momenata a za one druge – puna jurnjave, trčanja i završavanja stvari u poslednjem trenutku? No, pošto ne možete živeti od vazduha, ipak se povremeno setite da čalabrcnete po koji zalogajčić…

Ljubav

Vi ste sada Mars u znaku Lava – vatrena energija vas nosi i imate više nego dovoljno volje i želje za sve. Partnerovu podršku imate, ali ste vi inicijator, vođa i organizator. Period je odličan za zajedničke planove, pogotovo ako se oni vezuju za putovanja ili za sređivanje doma, pripremu za zajednički život. Povremeno će se između vas provući po koji momenat nervoze, ali će brzo otići u zaborav. Slobodni Ovnovi – znak Lava je vaše polje ljubavi i zabave i sigurno je da ćete i sada i u narednom periodu biti baš aktivni po ovim pitanjima. Dobro raspoloženje, bilo da su aktuelne nove ili stare ljubavne priče….

Posao

Još uvek ćete imati neka kašnjenja i odlaganja, još uvek ćete morati mnogo situacija da ponavljate ili da uspete tek iz drugog pokušaja, još uvek ćete se saplitati u dogovorima i po administrativnim pitanjima….ali ćete sve to od ove nedelje hendlovati na neuporedivo drugačiji način. Situacije vas više neće lomiti, već ćete vi lomiti njih – i naravno – uspevati u svojim zamislima. Ponovo ste dobili motiv, volju i želju da se dokazujete. Ipak, to ne znači da jurite i žurite – preispitajte svaku svoju odluku.

Novac

I pored pojačanih troškova, finansijska situacija je korektna.

Zdravlje

Energetski se oporavljate, zdravstvena situacija ide na bolje.

 

BIK

Hrana

Ljubav prema dobrom zalogaju je nešto što je standardno kod vas. No, ove nedelje ćete imati i jaku potrebu da svojim ukućanima ugodite, da im spremate jela koja najviše vole I u kojima uživaju. Vi lično nešto više pažnje obratite na hidrataciju.

Ljubav

Oni parovi koji su usklađeni imaju pred sobom jednu živahniju i aktivniju nedelju, sa više dešavanja i pokreta, ali i više emocija i strasti. Provodite što više vremena u zabavnim aktivnostima – bilo kog tipa…Ulazak Marsa u vaše polje doma najbolje je izgurati kroz to da vas ne drži mesto ili kroz sređivanje i ulepšavanje zajedničkog kutka. Oni parovi kojima zajedništvo baš i ne ide u poslednje vreme ulaze u „crvenu zonu“ koja će potrajati narednih mesec dana. Slobodni Bikovi – aktivniji ste, krećete se više i imate prilike za lepe nove kontakte. Naravno, paralelno sa njima – i prošlost tu i tamo pomalja glavu.

Posao

Uglavnom korektna radna nedelja i pored nekih sitnih „bagova“ koji se vezuju za komunikaciju, dogovore, tehniku i dokumentaciju. No, ovo su prolazne i lako rešive situacije. Vi ste prikazani taman kako treba – umete da se organizujete, da rasporedite obaveze, imate strpljenje kada je ono potrebno a umete i da „pogurate“ situacije u pravom trenutku. Moćnost novog, isplativog dogovora ili saradnje.  Bićete prilično aktivni, a nekima od vas otvoren je i kraći poslovni put ili seminar, obuka.

Novac

Nešto pojačani troškovi, ali je ipak finansijsko stanje korektno.

Zdravlje

Može biti sitnijih problema sa stomačnim delom.

 

BLIZANCI

Hrana

Uživanje u porodičnim okupljanjima, u druženjima sa prijateljima uz dobar zalogaj (a može i uz neko fino pićence) obeležiće Blizancima ovu sedmicu. Dakle, dani za hedonizam. Opustite se i dajte malo sebi na volju..

Ljubav

Da je sve savršeno – i nije, ali da je dobro – e to svakako jeste. Emocija ima, komunikacija je malo živnula i pokrenula se, počela su i neka zajednička dešavanja i akcije, stvari lepo dolaze na svoje mesto u vašoj emotivnoj priči. Ono na šta bi još valjalo obratiti pažnju jeste vaša zauzetost – ne dozvolite da vam poslovne i lične obaveze pojedu ogroman deo vremena i da za partnera ostanu samo mrvičice….Slobodni Blizanci – prošlost – tu je! Noviteti – tu su! A sad vi na konto svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti svoju punu pažnju.

Posao

Posao vam zaista oduzima veliki deo energije i vremena. Treba rešiti probleme, savladati nejasnoće, reći prave reči na pravom mestu u pravo vreme. Treba se izboriti sa papirologijom i sa obavezama. Treba i sebe proveriti više puta na dan jer lako se u žurbi zaboravi, pogreši, propusti. No, sve su ovo sitne stavke koje vas na trenutak uznemire, ali koje relativno brzo i vrlo uspešno završavate. Otvara vam se period važan za pregovore, za sklapanje novih poslova ali i za veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Novac

Situacija je u ovom segmentu solidna i baš iz tog razloga – ne opuštajte se kad je troškarenje u pitanju.

Zdravlje

Energetske oscilacije, lako se umarate. Više opreza u saobraćaju.

 

RAK

Hrana

Potreba za uživanjem u hrani, period kada je svaki zalogaj sladak, i kada se posebno uživa baš u slatkišima. Malo vam varenje može praviti problem, pa nemojte preterivati ni u čemu. Više biljnih vlakana poboljšaće vam probavu.

Ljubav

Nedelja u kojoj treba uživati sa partnerom, kada sve ono što eventualno tišti i muči treba gurnuti u stranu i prepustiti se ljubavi. U životu nesavršenih trenutaka ima bezbroj, onih savršenih je malo – e ovih potonjih će sada biti za vas i za osobu koju volite. Ne gledajte očima sumnje i nezadovoljstva, gledajte očima ljubavi, brige i pažnje – i uživaćete u ovim danima. Slobodni Rakovi – nebo vam priprema iznenađenje. I to lepo. Da li je prošlost, da li je novo – ma zar je to zaista važno? Ono što je bitno jeste da ćete osetiti one talase emocija, privlačenja, strasti za kojima već toliko dugo čeznete.

Posao

Imate podršku osoba koje vas guraju, podižu, usmeravaju, ne daju da klonete kad vas obuzmu nesigurnosti i strahovi. Svaki predlog, ideju ili savet čujte – ali uvek uradite stvari na svoj način. Venera je u vašem znaku i u svaki posao je potrebno da unesete deo svoje duše, svoj pečat – samo na taj način će sve krenuti da se razvija onim tempom koji priželjkujete. Rakovi razvijaju sopstvene ideje, šire posao, šire saradnje a i sve ono što se vezuje za inostranstvo počinje da funkcioniše bolje nego ranije.

Novac

Velika borba za poboljšanje zarada je počela. I pored teškog perioda – daće svoje plodove uskoro.

Zdravlje

Problemčići sa spavanjem – ili se borite sa nesanicom, ili idete u drugu krajnost pa spavate više nego inače.

 

LAV

Hrana

Znatno povećanje apetita, ali sa druge strane – i znatno više pokreta i akcije pa će sve unesene kalorije biti relativno lako potrošiti. Izbegavajte da u noćnim satima posežete za grickalicama, slatkišima, da se tešite hranom….

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu sa Marsom i Mesecom u svom znaku – kod vas su i želja i akcija i osećanja, ali i potreba da funkcionišete u fazonu „ja to želim, ja to hoću!“ E pa kad hoćete, a vi hajde….Sa partnerom se uglavnom razumete rečima, ali koliko god da pričate nešto ostaje neizrečeno. A to neizrečeno je suština vašeg odnosa – doći će i ona na dnevni red, uskoro. Slobodni Lavovi – prošlost vas drži za rukav a vi se otimate – Mars u vašem znaku hoće da preseče i oslobodi se, krene napred i samo napred. Hmmm….ne bih da prejudiciram, ali ta prošlost je nezgodan igrač. Pokušavajte i dalje, šta vam teško.

Posao

I kada je posao u pitanju vi biste novo, nešto novo, na drugačiji način…..ma nije problem, može – ali u tim novim poslovima mora biti elemenata prošlosti. Prosto rečeno – stvari koje funkcionišu ne treba menjati iz korena, samo ih doraditi, ulepšati, obući u novo ruho. Generalno gledano – sa Marsom kod vas vi biste da bijete bitke, da se dokažete i pokažete. Vrlo ambiciozan period je pred vama i sigurno je da ćete u narednom periodu otvoriti sebi nove puteve i poboljšati sve ono što se za posao vezuje.

Novac

Neka kreni – stani varijanta je kod vas. No, ova nedelja je nešto plodonosnija.

Zdravlje

Trošite kroz fizičku aktivnost tu ogromnu energiju koju trenutno nosite.

 

DEVICA

Hrana

Mesec u svojoj prvoj četvrti u vašem polju ličnosti skreće vam pažnju na promene u načinu ishrane koje će neki od vas baš u ovoj nedelji prihvatiti. Vrlo brzo će nov režim ishrane početi da se odražava i na vaš izgled, ali i na vaše raspoloženje i na to kako se zdravstveno osećate.

Ljubav

Čudan ljubavni period. U nekom trenutku vam je srce na mestu, u drugom i ne baš. Odnos sa partnerom je sa velikim oscilacijama i čas vam se čini da je sve u redu i da idete u neke mirnije vode, a čas imate milion i jedno pitanje bez odgovora. Moguće je da je jednim delom problem i vaša okupiranost poslom, ali i partnerom nešto drugačiji način funkcionisanja koji vi ne prepoznajete i to vam automatski unosi nemir. Slobodne Device – novih ljubavnih „ponuda“ i novih ljudi ima oko vas. Ali vi ih ili ne vidite ili ne uzimate za ozbiljno ili (a to je trenutno prilično jako) i dalje očekujete nešto i nekog iz prošlosti.

Posao

Poslovno angažovanje vam oduzima ogroman deo vremena i energije, pogotovo ako paralelno pokušavate da funkcionišete na više poslovnih frontova, što je sada jako moguće. Neke promene se dešavaju u vašem poslovnom okruženju što vam unosi blagi nemir jer ne znate u kom pravcu će se odvijati na dalje i kako će se to odraziti na vas. Za sada – vaše je da radite kao i do sada – najbolje što možete, da budete posvećeni i odgovorni. Na sve drugo trenutno nemate uticaja.

Novac

Finansijski segment ne bi trebao da bude loš u ovom periodu.

Zdravlje

Umor, bilo mentalni bilo fizički.

 

VAGA

Hrana

Imate želju da budete u top formi u ovom periodu i trudite se da se dovedete u red po pitanjima ishrane. Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, jer to je maltene pa nemoguće za vas, ali ćete u svemu ostalom biti disciplinovani. Posebno slaba tačka su sve vrste sladoleda.

Ljubav

Partnerova pozicija prema vama je u ovoj nedelji prilično korektna i za to kako se osećate nemojte svaljivati krivicu na drugu stranu. To što ste vi preosetljivi,sa velikim oscilacijama raspoloženja – e za to bar trenutno nije krivo voljeno biće. Dajte šansu drugoj strani da vas „podigne“ i da u ovoj nedelji zajednički uživajte u ljubavi i strasti. Slobodne Vage – sentimentalni ste, osetljivi i jako reagujete na sve ono što se vezuje za prošlost. Sa druge strane – itekako šansi imate da u ovoj nedelji dođe do iznenađenja i promena – samo ako date sebi šansu da se otvorite za nove ljude i nove ljubavne prilike.

Posao

Poslovni segment je prilično dobar – probleme rešavate, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom sektoru osećate kao svoj na svome. Trenutno su najinteresantnije te nove prilike za vas – one vam mogu doći kao iznenađenje, ali nema tu ničeg neobičnog – vaš rad iz prethodnog perioda je zaslužan za njih. Razmislite, jer ovo mogu biti prilično interesantne saradnje, sa dobrim finansijskim momentom. Generalno gledano – pred vama je jedna ispunjena obavezama ali vrlo pozitivna radna sedmica.

Novac

Solidno.

Zdravlje

Malo osetljiv stomak i promenljivo raspoloženje. No, suštinski – dobro ste.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ne odustajte od zdravih navika po pitanju ishrane – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko ili jogurt. Takođe – više se hidrirajte.

Ljubav

U proteklom periodu ste talasali unutar sebe, vodili unutrašnje dijaloge i borbe a sada ćete hteti da sve to što ste toliko dugo ćutali – kažete i pokažete. Da se razumemo, ovo će se najvećim delom odraziti kroz poslovni segment, ali ni emotivni neće proći bez ovakvih dešavanja. Setićete se ko ste, šta želite i bićete spremni da sebe i svoje želje i potrebe stavite na prvo mesto. Kod nekih parova, ovo će pojačati strasti ali će kod drugih – pojačati tenziju koja će i u narednom periodu rasti. Slobodne Škorpije – sudarate se sa prošlošću koliko god pokušavali da se sklanjate od nje. I noviteta ima, ali je prošlost trenutno jača.

Posao

U ovu sedmicu ulazite sa Marsom (koji vlada vašim znakom) i Mesecom u svom polju posla, karijere, pozicije, nadređenih. Ulazite u period pojačanog poslovnog angažovanja, period jakih ambicija i potreba da osvojite i zablistate, ali i period u kojem ćete morati da se poprilično naporno borite za svoje ciljeve. Neke saradnje su već na klimavim nogama i u narednom periodu mogu biti prekinute. Škorpijama stoje veliki poslovni zaokreti i promene – možda na teži način, ali ipak vrlo povoljne po vas.

Novac

Novca ima. I biće ga i na dalje.

Zdravlje

I sada ali i u narednom periodu pojačne su mogućnosti za probleme sa pritiskom, krvnim sudovima, kičmom i želucem.

 

 

STRELAC

Hrana

Mislim da i vi sami itekako znate da morate menjati nešto po pitanju ishrane, ali nikako da se nakanite I napravite prvi, ozbiljniji korak. Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera.

Ljubav

Neke situacije između partnera I vas se kreću na bolje, na drugima se i dalje saplićete. One stavke gde ima poboljšanja potencirajte i njih dodatno jačajte, a ove druge – polako, dan po dan, korak po korak – ako ima volje ima i načina da se stvari reše. Pokušajte da organizujete zajedničko vreme da bude što sadržajnije – opustite se, izađite iz ustaljene kolotečine. Prijaće vam, oboma. Slobodni Strelčevi – sentimentalnost i prošlost i dalje su u prvom planu. Ako se vi ne vraćate, vraćaju se vama. Nije da ste bez šansi za nova ljubavna dešavanja, pa makar to bila i kratkotrajna flertovanja ili avanturice.

Posao

I promene i velike aktivnosti na dnevnoj bazi su nešto što ne može da vas zaobiđe u ovom periodu. E sad, kad biste mogli da se oslonite na saradnike i kolege, na ljude sa kojima ste u kontaktu – mnogo lakše bi vam bilo, ali bojim se da to sada baš i nije slučaj. Pre će vam odmoći i vratiti vas korak unazad nego vam pomoći.Budite strpljivi sa drugima i sa njihovom neozbiljnošću.Ono što je interesantno jeste da vam se od ove nedelje otvara sve ono što se vezuje za inostranstvo i kontakte sa jakim državnim firmama.

Novac

Korektno, ali ne sjajno.

Zdravlje

Sem nervoze – zdravstveni segment je prilično solidan.

 

JARAC

Hrana

Previše ste se okrenuli brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama….Kada ste poslednji put na miru pojeli svoj obrok, natenane? Ili – kada ste konzumirali sveže povrće, voće ? Budite odgovorniji prema sebi.

Ljubav

Dobar period da se ljubav, pažnja, bliskost i uživanje stavi na prvo mesto u vašoj emotivnoj priči. Da se više posvetite jedno drugom i zajedničkim snagama prevaziđete te neke sitne probleme i prepreke koje život uvek donosi. Dobar je trenutak i da se pokrenete – da planirate putovanje ili sređivanje samo vašeg kutka. U suštini, ova nedelja bi trebala da vam donese mirnije i opuštenije funkcionisanje sa partnerom. Slobodni Jarčevi – ovo može biti vrlo interesantna sedmica – staro i novo se prepliću i iz ovog preplitanja može se aktivirati lepa emocija i dešavanje – baš ono koje vam je potrebno.

Posao

Biće i dalje sitnih problema u komunikaciji i dogovorima, biće pritisaka i nerazumevanja – ali ćete vi sve to uspevati da na pravi način raščistite . Moguće je doduše da ćete realizovati samo jedan deo od onoga što želite, ali i to će biti dovoljno da vam da podstrek kroz rezultate koji ne bi trebali da budu loši. U periodu ste kada ste praktični, kada vučete mudre poteze u pravom trenutku. U ovoj nedelji do vas može doći i ponuda za posao ili saradnju – nešto što ste već radili, samo sada zaodenuto u novo ruho.

Novac

Tražite nove načine za zaradu.

Zdravlje

Potencijalni zdravstveni problemi su podstaknuti stresom i neadekvatnom ishranom.

 

VODOLIJA

Hrana

Izuzetno bi vam prijala riba, nebitno da li je rečna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. I da li volite uopšte – što I jeste najveći problem. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz.

Ljubav

Mars je pred kraj prethodne nedelje ušao u vaše polje partnerstava. E sad, taj Mars predstavlja akciju pa će u najboljem slučaju u ovoj nedelji vaše dražesno biće biti inicijator za neka lepa I fina dešavanja između vas dvoje. No, taj isti Mars će u narednom periodu pokazati I neko drugačije lice ali do tada – uživajte. Slobodne Vodolije – retrogradni Saturn u vašem znaku vas vraća unazad, retrogradni Merkur kao vladar polja ljubavi takođe. No, u vašem slučaju – paralelno sa prošlošću I nove osobe počinju da “iskaču”. E sad, šta će biti na kraju balade, prošlost ili nešto novo – to nam ostaje da vidimo.

Posao

Neke ideje ili ponude koje ste propustili ili odbacili iz bilo kog razloga – ponovo dolaze na dnevni red. Preispitaćete svoje stavove I odluke I više nego izvesno – odlučiti se da pokušate sa nečim što vam je već ranije nuđeno, što nije ni malo loša ideja. Vaš poslovni sektor je bogat dešavanjima I javiće se I nove poslovne šanse – naročito za one Vodolije koje imaju sopstvene biznise. Neko od saradnika se trudi da vas pokrene u pravcu novog I zanimljivog posla koji bi mogao biti isplativ za vas.

Novac

Ovde je uglavnom situacija korektna.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na ishranu, ostalo je u redu.

 

RIBE

Hrana

Sve što je vezano za vašu ishranu, sada se vezuje za to koliko ste stabilni psihički. Baš iz tog razloga, postoji variranje I trenutno je zaista potrebno da makar probate da se uvedete u red po ovom pitanju. Ne preskačite obroke I izbegavajte grickalice I slatkiše, naročito u noćnim satima.

Ljubav

Postoji šansa da se odnos sa partnerom malo stabilizuje u ovoj nedelji, ali ćete oboje morati junački da se potrudite oko toga. Kod vas je potrebno da malo “skrešete” očekivanja, a kod partnera – da se ponaša ozbiljnije I da prekine da vas nervira lakomislenim potezima I rečima. Kao I u prošloj nedelji I u ovoj važi – komunikacija vam je slaba, ali su emocije jake. Igrajte na kartu njih, ostalo će doći samo po sebi. Slobodne Ribe – lepo I interesantno dešavanje sa nekim može vas odobrovoljiti I doneti vam fino raspoloženje I osmeh. Novo poznanstvo koje deluje prilično obećavajuće. Videćemo razvoj situacije…

Posao

Mars je u vašem polju poslovne svakodnevice I sa jedne strane – doneće vam da budete vrlo energični, direktni I ambiciozni. Sa druge – svakako da će doneti I mnoštvo dešavanja koja vas nerviraju I teraju vas da se “borite” sa drugima. No, ove borbe, koliko god povremeno bile naporne jesu pozitivne po vas jer možete kroz njih da pokažete koliko vredite i od kakvog ste materijala napravljeni. Pobedničkog, naravno. Generalno gledano – zahtevna poslovna sedmica, ali ona čijim ćete rezultatima biti ponosni.

Novac

Troškovi su stabilno povećani.

Zdravlje

Pojačan stres.

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3