Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 15.06.2021.

VESELJE – NEPRILIKA

Veselje je radost, potreba duše za uživanjem i opuštenošću, veselje je zezancija, talas pozitive, druženje, flert, kombinacija, avantura, kratak bljesak sjaja i svetlosti.

A Neprilika je….pa, neprilika 😀 a uz to je i nervoza, frustriranost, bes, neopuštenost, anksioznost, svađa, unutrašnji nemir ili pak spoljašnji – kroz okolnosti i druge ljude.

I šta ćemo sad? Mi bismo Diznilend, a od Diznilenda eventualno imamo to „D“ – da ga pokazujemo drugima i pravimo se kako nam je super. Možda i jeste, ali na trenutak. Jer to gde smo i kako se osećamo pre je minsko polje nego roze mašne i leteći jednorozi.

I šta sad to znači? Pa, realno gledano – znači da ćemo tokom ovog dana istinski i zaista pokušavati da ugodimo sebi, da „namestimo“ onako kako nam odgovara, želećemo da se istaknemo, da pobedimo, da uživamo – i sigurno je da će nam to i uspevati, makar jednim delom. No, drugim ćemo nositi u sebi taj neki pritajeni nemir i frustraciju, iz ko zna kog razloga. I zato postoji šansa da tokom ovog dana imamo „napade“ besa, plača, svadljivosti. I bilo bi zaista dobro da makar jedan deo ovog dana iskoristimo za odmor – ništa neće faliti da to bude i aktivan odmor – da šetamo, vežbamo, krećemo se. Jer tu tenziju treba ili spustiti kroz totalnu opuštenciju ili izbaciti kroz znoj. Pa vi birajte šta vam više godi.

Generalno gledano – tokom ovog dana se mogu napraviti dogovori bilo koje vrste – mogu to biti zaista fini i plodni dogovori, ali poneki napet momenat mora da se provuče kroz njih. Dalje – što više žurite ili više potencirate na svojim stavovima – veća je šansa za nervozu.

Isto tako – dan je savršen da ga provedete u krevetu sa nekim (ili na nekom drugom mestu, sve zavisi od vaše mašte) ali ovo vam nisu ljubavne karte – ovo su karte za ludiranje i otpuštanje energije, za rekreaciju 😀 😀 😀 Generalno gledano, libido će nam ludovati danas…..

I to mu dođe to….Odoh ja sada da veselo budem vredna (isto simbolika ovih karata) a posle da se opuštam da ne bih glavu odgrizla nekom 😀 😀 😀

Budite dobro, srećnoooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3