Kaži mi, kaži...

Nedeljni horoskop 31.12.2018. – 6.1.2019.

OVAN

Hrana

Mogu ja ovde do sutra da pišem šta bi trebali, šta ne bi trebali i tako dalje….ko će me slušati u nedelji koja počinje dočekom, a završava se Badnjom večeri? Ovnovi sigurno neće! Zato mogu samo da vam poželim da se lepo provedete i da gledate da ne preterujete ni u čemu….da vas glava ne boli…

Ljubav

Mars prelazi u vaš znak, polje ličnosti i svoje sedište tamo negde oko tri, četiri sata ujutro prvog januara. Onima oko vas će izgledati da ste se umorili I da ne možete više da ludujete, a odjednom – vi kao u struju uključeni! Ustajete, skačete, pevate, ludujete….vaša vam se prava energija vratila I postaćete nezaustavljivi! Odmah tu noć će pasti makar tri flertovanja! Takav trend će vas pratiti I u ostatku nedelje – ima da se zaljubljujete na keca smrtno!….samo ako se ne pojavi sledeća prilika, bolja od prethodne! Strast će vas nositi, davati vam krila. Ma uživajte! I čekajte sledeću nedelju da I Venera padne u vatru – e, tada će biti pravog vatrometa! Zauzeti – partner ljubomoriše, ne opuštajte se previše!

Posao

U ovoj će sedmici raditi samo onaj ko mora. A izgleda da ćete vi morati.. Doduše, neće vam biti ni teško – ima one oko vas da gurkate, podstičete, da malo šefujete. Vrlo lako se može dogoditi da u ovoj nedelji budete “Kalif namesto Kalifa”. Prijaće vam to – da pametujete, da vas svi slušaju. No, napravićete vi I neke fine rezultate u ovim danima – pokrenuti neke poslovne priče I dogovore. Bićete vrlo vredni, vrlo ažurni I imaćete dobar odnos sa onima koji su vam nadređeni.

Novac

Novac ćete potrošiti, ali će I neki prilivi dolaziti da vas “pokrpe”. A umećete I da odradite neki dodatni poslić I da strpate pare u džep.

Zdravlje

Mlađi će biti odlično. Vladar polja zdravlja tamo oko vikenda ulazi u znak Jarca – stariji Ovnovi mogu imati manjih reumatskih problema.

 

BIK

Hrana

Naspremaćete toliko da to verovatno tri armije gladnih ne bi mogle da pojedu. A ukoliko vi ne pripremate ništa za doček nego idete kod nekog drugog, onda znajte – oči će vam biti gladne. Sve biste da probate po malo…ili po malo više. Ma uživajte !

Ljubav

Nemate pojma šta se desilo sa partnerom. Iz neke muljave I statične faze koja ga drži dosta dugo, odjednom se probudio I navalio na vas. Te hajde da idemo tamo, te hajde da idemo ovamo, non stop vas nešto cmače, grli na načine na koje nije odavno ! Nešto tu nije u redu – razmišljaju Bikovi – ko zna šta ovaj/ova mulja….Trebaće vam dan ili dva da se koliko toliko priviknete na ovo ponašanje, a onda ćete “prihvatiti igru” – mada ćete I dalje vrlo pomno pratiti šta se dešava, pokušavajući da utvrdite da li nešto oko čega trebate da se brinete stoji iza. A slobodni – neko vam se nakačio, pa nema nameru da pusti. Muva vas sve u šesnaest, obećava brda I doline, prosto gori od želje da vas osvoji!

Posao

Što se mora, nije teško – rekoše Bikovi uz dubok uzdah I odoše na posao…..A niste baš u nekom fazonu za rad – iscrpeo vas je prethodni period pa ćete biti I malo nervozni I na kraj srca, sa promenljivim raspoloženjima. Ipak, malo je verovatno da će oni oko vas to videti jer ćete sve od obaveza što imate završavati na vreme I vrlo korektno, kao I do sada. Čekaćete informacije ili vesti koje vas zanimaju, ali je malo verovatno da će one u ovoj nedelji stići. Možda samo kao obećanje ili naznaka budućih dešavanja.

Novac

Slatko ćete se istrošiti a nekih posebnih priliva ove sedmice neće biti. Pojedini Bikovi će morati da malo “olakšaju” štekove koje su ostavili za crne dane…

Zdravlje

Imate osećaj da funkcionišete na nekoj rezervnoj energiji koju izvlačite ko zna odakle. Baš vam je potreban odmor I malo opuštanja.

 

BLIZANCI

Hrana

Za doček ćete imati dobar apetit, ali je pitanje koliko ćete uspeti I da ga zadovoljite. Previše je uzbuđenja I neke dobre energije oko vas da biste mogli da se skrasite I jedete kao čovek. Zato ćete to nadoknaditi u prvim danima nove godine. Onako, opušteno I natenane.

Ljubav

Mnogo vam se dopala jedna osoba….ili dve…ili tri…ma nije ni važno koliko, bitno je da vam srculence kuca brže I da ste svoj šarm uključili na maksimum. A ti neki koje muvate nešto ne reaguju mnogo. Nemaju pojma šta propuštaju, ja da vam kažem. Nije pitanje vašeg izgleda I harizme – problem je što su te osobe nešto suviše stisnute I možda u ovom momentu nisu spremne za brzinsko osvajanje koje vi preferirate. Samo budite uporni – biće od toga nešto, ali malo kasnije – u narednom periodu. Zauzeti će funkcionisati dosta solidno sve do vikenda. A onda ćete malo da se podžapate. Niste odavno, jel da? Na svu sreću, ta vaša rasprava će biti burna ali bez većih posledica po vaš odnos.

Posao

Morate da radite, a ne radi vam se. Vama bi baš odgovaralo kad bi ti praznici mogli da se spoje, pa da se onako pošteno naodmarate do drugog dela januara. Ali posao i obaveze ne pitaju da li hoćete. Iskreno – ovo su vam dani da obavljate neke redovne aktivnosti, da stupite u kontakt sa poslovnim saradnicima, i možda da krenete u neke okvirne dogovore. Nekim Blizancima se čak po ovom poslednjem, može pred kraj radne nedelje otvoriti jedna fina prilika. Ne propuštajte je.

Novac

U ovu sedmicu ćete ući sa korektnim saldom na računu, ali će se on brzo smanjivati. Nije ni čudo – šta sve treba kupiti, šta sve poplaćati….

Zdravlje

Zdravlje je skroz solidno. Samo nemojte da preterujete ni u čemu. A znate da to umete.

 

RAK

Hrana

Rakovi će da krčkaju krkanluke, da kuvaju, da spremaju – malo za sebe, a mnogo više za one koje vole. U vašoj je prirodi da bliske ljude obasipate ljubavlju, pažnjom, brigom…..i sarmama I kolačima. Srećno I veselo uđite u novu 2019-u!

Ljubav

Rakovi u vezama I brakovima više će misliti na obaveze I odgovornosti prema partneru I porodici nego što će misliti na emocije. Nosite vi mnogo ljubavi u sebi, i sada ćete moći da je pružate partneru i rečima i delima. S druge strane – vaš partner je onako, malo distanciran, malo zvaničan, vidi se da mu nisu sve koze na broju. Ne mora da znači da je do vas, pre mi izgleda da je okupiran nekom svojom problematikom I mislima. Bitno je da je stanje stabilno – samo nemojte pred kraj nedelje da se nešto raspravljate – sve se može reći I na drugačiji, mnogo lepši način. Slobodni žive ljubav, osećaju ljubav, dišu ljubav. Ako se baš za doček ne zaljubite, ne brinite mnogo – ima u ovoj sedmici “plodnih” dana za to!

Posao

Vaše polje karijere je probuđeno Marsom I ako ste mislili da se naodmarate ovih dana – odmah da vam kažem da od toga nema ništa! Možda ćete prvog januara još uvek plandovati, ali od drugog – eto vas na poslu spremni da se borite sa obavezama I ljudima. Ako budete očekivali da će situacija biti mirna, ta svoja očekivanja zaboravite. Ima da se fino naradite do kraja radne sedmice. Poslednjih par dana ćete biti baš onako izduvani I iscrpljeni pa gledajte da se u tim momentima ne posvađate sa nekim…

Novac

Novca imate taman koliko vam je potrebno za sve ono što ste isplanirali da kupite ili poplaćate. I ništa više preko toga.

Zdravlje

Ma zdravi ste kao dren, iako se ne osećate baš tako. Sve je to posledica premora i stresa, ništa više.

 

LAV

Hrana

Svi vam nešto govore – moraš zdravije da se hraniš, ne smeš ovo, ne smeš ono….I vi se trudite, zaista. I stvarno hoćete da ih poslušate jer vidite da su u pravu. Ali evo, samo da prođu ovi praznici, pa ćete onda da se “stežete” kada je hrana u pitanju….

Ljubav

U odnosu sa emotivnim Ili bračnim partnerom je neka muljava energija, što bi se reklo – nit smrdi, nit miriše. Malo vam je ovakvog odnosa preko glave, ali istrajavate, rešili ste – a vi kada rešite, to je to I nema dalje. Ne zajednički, nego bolje rečeno – zajedničkim snagama ćete dočekati novu godinu. Biće fino, ali će ispod površine nešto tutnjati. No, šta sad – bitno je da ne tutnji od nekih rasprava I svađa, za ostalo ćete lako. Kad smo već kod tih rasprava – nećete mi biti baš svoji za vikend – tad gledajte da se ne pokačite nešto. Usamljeni neka se dogovore sa prijateljima I idu na doček. Na ljubav nek ne misle mnogo. Bitno vam je da se provedete i uživate, a prave prilike će tek doći…

Posao

To polje posla I odgovornosti je puno kao oko ovih dana….Znate da morate, pa zato I radite – ne zato što volite. I čekate svoje vreme, svoju priliku. Ukoliko radite u sektoru usluga – bukvalno ćete se raspasti od posla tokom ove sedmice. Toliko da nećete znati gde udarate. Oni ostali – ima da završavaju obavezu po obavezu I da pitaju da li ima još. A ima. Nekih sitnih naznakica za dešavanja na bolje ima, ali nisam sigurna da će se one pokrenuti baš u ovoj nedelji. Mislim da ćete morati da sačekate malkice….

Novac

Samo široko. Nije bitno koliko novca zaista imate – onima koji su oko vas izgledaće kao da je vaš novčanik nepresušan.

Zdravlje

Zdravlje – onako. Kao stabilni ste. Ipak ne osećate se baš nešto naročito dobro.

 

DEVICA

Hrana

Vi biste trebali da više vodite računa o ishrani, ali vam to trenutno ni na kraj pameti ne pada. Nemojte posle da kukate ako krenu neke tegobe sa stomakom I varenjem pred kraj sedmice. Gledajte da budete umereniji, ako je to ikako moguće.

Ljubav

Kod zauzetih opuštencija, stabilnost. Šta god da je bilo u proteklom periodu, sve ste to negde gurnuli I potisnuli I sada vam je bitno samo da imate mir u odnosu sa voljenom osobom. Taj mir doduše može biti malo prodrman u danima oko vikenda – ili rasprava oko nekih pustih para, ili razmimoilaženje kada su planovi u pitanju. No, burno ali kratkotrajno – u prevodu – tresla se gora, rodio se miš. Slobodni će se super provesti za doček, a možda će baš tada i upoznati nekog interesantnog. Čak I ako preskočite ovo, imate u drugom delu nedelje još jednu oho ho finu mogućnost da vam neko vrlo privlačan uleti u život. One Device koje se čak odluče za malo avanture – neće pogrešiti – biće vam ludo I nezaboravno!

Posao

Vi ćete se truditi, ali oni oko vas neće. I onda će dolaziti do razmimoilaženja i do problema u obavljanju obaveza. A nešto ćete teško I da se dogovarate sa drugima. Taman pomislite da ste sve utanačili kako treba I da možete mirno da živite, kad eto neke promene koja dolazi od strane saradnika. Šta da radite, snalazite se kako znate I umete I čekajte sledeću nedelju kada će biti lakše funkcionisati. U ovoj – mnogo neozbiljnih ljudi koji kao da vam odmažu I čine da vam sve bude još teže nego inače.

Novac

Na polju novca se jako pokrećete, ali to ne znači da će sve funkcionisati bez problema. Posebno pred kraj sedmice.

Zdravlje

Mlađe Device su super (sem onih preterivanja o kojima smo pričali), a stariji će pred kraj nedelje osetiti poznato žiganje I početak reumatskih tegoba.

 

VAGA

Hrana

Borite se vi sa tom Venerom u vašem polju hrane I ne možete da se izborite. Čak i ako mislite da ste tvrdo rešeni da ćete odoleti svim slanišima i slatkišima ove nedelje – ništa od tog posla. Zato se bolje prepustite i uživajte i čekajte sledeću nedelju – da vam ti apetiti malo splasnu…

Ljubav

Odmah prvog dana u novoj godini Mars – planeta koja vlada vašim partnerstvima ulazi baš u to polje I u znak Ovna. Vaše drago biće će se pokrenuti I probuditi, živnuti I biti spremno za akciju svake vrste. E sad, sve bi to bilo super da vaša vladarka Venera nije još uvek u mračnoj, dubioznoj I ljubomornoj Škorpiji – pa vi u sebi razmišljate “hmmmm….nešto mi je ovde sumnjivo….mora da nešto krije, mnogo je čudan….” Ne samo da partneru ne verujete, nego mu ne verujete ništa! A i nervira vas što se ponaša tako. Zato nije čudno što ćete negde oko vikenda malo da se potkačite, posvađate. U stvari, druga strana se neće svađati – to ćete vi da radite. Usamljeni – neko vas muva, ali vi se ne date osvojiti baš tako lako.

Posao

Možda emotivno još uvek niste baš pri sebi, ali poslovno – itekako znate I šta vam je činiti, ali znate I da prepoznate prave prilike I zgrabite ih obema ručicama. U ovoj sedmici polako ulazite u posao, polako dogovarate neke nove projekte, povezujete se sa ljudima koji se sa svih strana pojavljuju, nudeći vam nove mogućnosti. Hajde da kažemo da je ovo jedna pripremna nedelja u kojoj stvarate okvir za dešavanja koja će krenuti već u sledećoj sedmici.

Novac

Iako ste vrlo široke ruke kada je trošenje u pitanju, ne može se poreći da vas novac I dalje hoće. Ništa me ne bi začudilo da I u potpuno neradnim danima – vi zaradite.

Zdravlje

Realno gledano – ništa vam ne fali. Možda ste pomalo iscrpljeni, možda psihički niste baš najstabilniji, ali ništa više od toga.

 

ŠKORPIJA

Hrana

I vi imate problem kako da kažete “ne” poslasticama, slanišima, đakonijama koje tako opojno mirišu I prosto vas pozivaju da ih gricnete. O zdravoj ishrani I vitkoj liniji razmišljajte posle praznika – sada ćete se samo opterećivati a nećete uspeti ništa da uradite. Zato – uživajte, opušteno skroz.

Ljubav

Vaš vladar Mars će već u prvim satima januara uleteti u znak Ovna – mesto gde je jak, najjači! I vi ćete takođe biti jaki, ali pre u poslovnom nego u emotivnom smislu. Ne treba zaboraviti da je još uvek Venera u vašem znaku, a ta Venera se u Škorpiji baš I ne oseća sigurno, naprotiv. Zato će Škorpije spolja da deluju veselo i opušteno i super, ali iznutra će da ih i dalje gricka nesigurnost i crv sumnje i zabrinutost i strahovi kada su emotivna i bračna partnerstva u pitanju. Pokušajte da to malo maknete ovih dana i da uživate sa voljenom osobom. Ko je još vajde od brige I strahova video? Ne kvarite sebi praznične dane. Usamljeni će da se motaju oko osobe koja im se dopada I to baš jako, ali druga strana se neće lako dati…

Posao

Vi ste pred ulazak u novu godinu sami sebi obećali da prvih par dana nećete raditi ama baš ništa. Da ćete se samo premeštati sa fotelje na krevet I obrnuto I odmoriti se za sve pare. Moram da priznam da su vaši planovi predivni, ali postoji otprilike nula koma jedan posto mogućnosti da ih realizujete. Koliko ja vidim – vi ćete maltene pravac sa dočeka otići da radite nešto. Mooooožda sebi date jedan dan odmora, ali više od toga – šansi nema. I to ne da ćete raditi, nego ćete se naraditi i pitati da li ima još….

Novac

Taman utanjite dibidus sa parama (u prevodu – potrošite sve do poslednjeg cvonjka),kad evo novčanih priliva kod vas….Trend srećnih okolnosti vezanih za novac se nastavlja. Uživajte !

Zdravlje

Jao kad Mars pređe u Ovna – pa kad vas pukne energija da možete planine da preskačete! Super ste, samo malo grlo I sinuse čuvajte.

 

STRELAC

Hrana

Ho ho ho  – ala će se Strelčevi nauživati ove sedmice. Nema toga što nećete probati, nema toga u čemu nećete uživati malo, ili bolje rečeno – mnogoooo. Vi ste izgleda rešili da tog Jupitera u svom znaku debelo iskoristite….nemojte samo vi da postanete okruglasti….a za to tendencija ima, itekako….

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner ste kao zajedno, ali u stvari – svako za sebe funkcioniše. No, dobro je što nema nikakvih tenzija I što se bolje razumete. U stvari, bar se trudite da se bolje razumete, ako ništa drugo. Vaše voljeno biće će imati ove sedmice neke ideje za zajedničke aktivnosti, neke planove I bilo bi fino kada biste to prihvatili, jer je u suprotnom moguće da dođe do rasprave I obostranog nerviranja. Spustite loptu da biste živeli mirno, makar neko vreme. Oni koji su usamljeni upravo su od prvog januara ugostili Marsa u svom polju ljubavi. Pošto je on vladar ovog segmenta, da znate – pravih prilika ima, ali će pravih prilika biti I na dalje! Ovo može označiti samo početak nečega, ali čekamo sledeću sedmicu!

Posao

Strelčevi će imati više šanse za odmor u ovoj nedelji. Da li su vam spojili praznike, da li ste uzeli neki kraći odmor ili jednostavno posla nema – bitno je da se nećete nešto naročito umoriti u ovoj prvoj nedelji 2019-e godine. Pre mi se čini da ćete raditi nešto što volite, baviti se nekim svojim hobijem ili razmatrati ideje koje imate a koje se ne moraju striktno vezivati za postojeći posao, već moguće i za nešto što biste voleli da radite privatno. Ako radite – te sitne obaveze koje imate odradite kako valja, da vas ne kritikuju.

Novac

Novac onako. Ima ga dovoljno da biste se osećali stabilno, ali nedovoljno da biste bili sigurni baš sto posto. Ali sve u svemu – korektno.

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija, sem kada je ishrana u pitanju – tu preterujete definitivno. Kod starijih Strelčeva aktiviraće se hronični problemi, I to najpre oni vezani za kičmu, kosti, zglobove.

 

JARAC

Hrana

Opustite se malo – pa novogodišnji praznici su, vreme kada treba uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa I u dobrom zalogaju. Okupite oko sebe one koji su vam najmiliji I sa kojima ste bliski, napravite super atmosferu I još bolju klopu!

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje doma je odličan ukoliko imate nameru da tu energiju iskoristite tako što ćete otputovati za praznike negde sa voljenom osobom, organizovati druženja kod sebe, uneti pozitivna dešavanja I mnogo strasti….O onim mogućim negativnostima koje nosi ovaj aspekt nećemo mnogo da pričamo, ali ćemo da posavetujemo – krajem nedelje biće nekih napetosti – gledajte da ih izbegnete, da se uskladite sa partnerom I ovo prevaziđete. Oni koji su usamljeni – baš za doček ili prvog januara nekog novog možete upoznati. Doduše, u isto vreme – baš vam se I neko bivši može javiti, neko ko vas još uvek “boli”. No, gledajte ovako – evo krajem sedmice mladog Meseca u vašem znaku – taman pravi trenutak da sa prošlošću raskrstite I svoje naručje I srce otvorite za nove osobe, one koji vas zaslužuju…

Posao

Jarčevi koji su privatnici će raditi I naraditi se u ovoj sedmici. Oni ostali – čekaju vas obaveze koje vas smaraju, koje konstantno obavljate i vrtite se u krug. Gledajte ipak da ih završite na vreme, jer možete pretrpeti kritiku. Jedna osoba će vam pred kraj nedelje dati dobar predlog ili ukazati na nešto što vam može biti dosta bitno za dalje poslovanje. Za vikend i Merkur ulazi u vaš znak – pa računajte da će se od sledeće nedelje dogovori koje očekujete pokrenuti na pravi način.

Novac

Neki novčani prilivi koje očekujete mogu doći baš u ovoj sedmici. Moguće je I da će se jedna osoba konačno setiti I vratiti vam pare koje vam duguje.

Zdravlje

Zdravstvena situacija mlađim Jarčevima nije ni malo loša. Starijima bi mogle da se u ovom periodu vrate hronične tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

Potrebno vam je da se opustite, okruženi osobama koje volite I da zajedno sa njima uživate I u provodu I u slasnim zalogajima. U prvom delu sedmice uživajte, ali zato u drugom delu – spremite se da budete više u pokretu I jedan veliki deo tih kalorija potrošite!

Ljubav

Malo ste vi teški partneru, malo je partner težak vama, ali šta da radite – izabrali ste jedno drugo znajući da ćete povremeno imati problema, zar ne? No, rešili ste da u novu godinu uđete baš onako fino I lepo I mirno I toga ćete se oboje držati. Progutaćete nešto što vam smeta, prećutati nešto što biste baš voleli da kažete – I nećete imati nekih većih teškoća. Bar ne do pred kraj nedelje. A tada može biti manje ili veće frke u vašem odnosu. Ništa strašno, čisto da se nagomilana tenzija otpusti. Ukoliko ste usamljeni, za doček malo verovatno, ali tamo pred kraj nedelje više nego izvesno – nova osoba se pojavljuje. Samo da nije neko ko je zauzet, a mora se priznati da postoje šanse da je baš takav slučaj….

Posao

Mars prvog januara ulazi u vaše polje dogovora, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, pokreta. Ako ste mislili da ćete tokom ove sedmice odmarati – grdno ste se prešli. Ponudiće vam se nešto što ne mo žete I ne želite da odbijete I rešićete da odmor ostavite “za neki drugi put”. Kad vas spopadnu klijenti I saradnici sa svih strana, nećete moći da kažete ne. Bilo bi dobro da bar u danima oko vikenda uzmete vreme samo za sebe – tada će vas svi nervirati pa komunikacija neće funkcionisati kako treba.

Novac

Finansijski ste vi dosta stabilni, iako se ne osećate baš tako. Ako biste neke troškove malo smanjili, stajali biste još bolje.

Zdravlje

Mlađim Vodolijama verovatno ništa ne fali, osim što ste konstantno umorni. Starijima – sve vezano za kosti, zglobove, kičmu.

 

RIBE

Hrana

Dočekajte novu godinu mirno, ili u okviru porodice ili okruženi prijateljima I osobama koje volite. U ovakvim uslovima – svaki će zalogaj biti sladak I vi ćete uživati u dobroj atmosferi. Brige I probleme ostavite iza sebe I raspoloženo dočekajte 2019-u!

Ljubav

Tako je malo dovoljno za sreću u emotivnim ili bračnim relacijama ove sedmice. A opet – tako je malo verovatno da ćete vi biti ispunjeni I zadovoljni. Iako sve izgleda u redu, vi tražite problem, tražite nedoslednosti, tražite u stvari razlog da se nervirate. Poslušajte savet drage Ribe – opustite se I pustite da sve ide nekim svojim normalnim, finim tokom. Jer, ako budete konstantno tražili problem verovatno je da ćete ga I naći pred kraj sedmice. Partneru će biti dosta nekih situacija I može doći do rasprave. Ukoliko ste usamljeni, ovo baš I nije pravi trenutak da se nešto započinje, osim ako želite da otpočnete ljubavnu priču sa nekim koga već izvesno vreme poznajete I sa kim ste u kontaktu. Ako vas neko muva preko poslovnog segmenta, pustite da vidite u kom pravcu će se ovo razvijati na dalje.

Posao

Mars u polju posla I novca, Merkur I Jupiter u vašem polju karijere – malo je verovatno da ćete se vi sa ovim tranzitima nešto naodmarati tokom nedelje u koju ulazite. Šta više – čini mi se da će obim posla biti skoro isti kao I u poslednjim danima 2018-e. To znači – ludnica od obaveza I dešavanja na sve strane. Lepo ćete se vi snaći u svemu ovome, pogotovo što imate ogromnu podršku od onih koji su po statusu iznad vas. Pred kraj sedmice biće neke nervoze I tada su moguće rasprave sa kolegama ili klijentima.

Novac

Vaša finansijska situacija se popravlja I tako će biti I na dalje. Neki trošak krajem nedelje, ali ništa što niste isplanirali I predvideli.

Zdravlje

Stabilno, ali u drugom delu nedelje dolazi do manjeg pada imuniteta, što može rezultovati I prehladom ili virozom.

 

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na sajtu Moj astrolog http://www.mojastrolog.rs/horoskop/nedeljni-horoskop/