Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama (24.-30.12.2018.)

NEPRILIKA – PUTOVANJE – ISTINA – KUĆA – NADA – NEPRIJATELJ

 

Polako krckamo poslednje dane drage nam i mile 2018-e….Dobro, dobro – šalila sam se, nemojte odmah osuti paljbu! Ovo nam je zvanično poslednja nedeljna prognoza po ciganskim kartama u čudnoj, sudbinskoj, nekontrolisanoj 2018-oj – godini koja nas je izula iz cipela i u pozitivnom i u negativnom smislu….mada, znam da ćete se složiti sa mnom kada kažem da je ovog negativnog ipak bilo malkice više….No, bi šta bi, pregurali smo je kako smo znali i umeli i sada čekamo glanc novu 2019-u (po njoj ćemo da pljujemo kad se malo zalaufa, nećemo baš odmah)…..

Dakle, kakva nam je ova poslednja sedmica? Pa, verovali ili ne – ne odstupa mnogo od trenda ove godine…..Mnogo se toga nakupilo u nama, mnogo je težina,mnogo toga nejasnog i čudnog. I atmosfera će biti baš takva, čudna – čas veselost i optimizam jer hodimo u susret praznicima, čas oporost u duši, suočavanje sa onim što nismo postigli, uradili, sa planovima koje nismo ostvarili i koji nam sada izgledaju kao maltene pa nemogući….A na poslu – uzavrelo. Žuri se, juri se, obaveza obavezu sustiže, mnogo je priče, mnogo razgovora, mnogo sastanaka – trošimo se na neke ljude pokušavajući da im objasnimo, da ih ubedimo…U suštini,jedan dobar deo atmosfere iz protekle nedelje biće prenet i u ovu. Biće više poslovnih putovanja….ali biće više i planiranja i organizovanja raznoraznih druženja, zabava – pa nije ni čudo – praznici već kucaju na vrata!

I u ovoj sedmici mora se voditi računa o tome šta dogovaramo, šta potpisujemo. Moramo biti sigurni da razumemo sagovornika, jer nesporazuma će biti na sve strane! Svi su u nekim svojim mislima i malo ko zaista sluša šta mu se govori. Predložila bih vam da ugovorite sve, ali da potpisivanje ostavite za dane kada prođu praznici – kada glave budu čiste i kada budemo stabilniji….a taman će vam do tada i biti jasno koliko poverenja možete dati nekim osobama koje se sada predstavljaju kao da su svemogući i kao da su svu pamet ovog sveta popili….

Sve vezano za saobraćaj može biti problem. Takođe, sve vezano za sredstva komunikacije može biti problem. Kvariće se računari, nestajaće fajlovi, telefoni će otkazivati poslušnost, internet konekcija će vas ostaviti na cedilu baš u presudnom trenutku. Što da se nerviramo malo, kad možemo da se nerviramo mnogo, jel da? U suštini, ovo je nedelja u kojoj se ne treba čvrsto držati planova jer se ti planovi mogu preokrenuti u trenutku….

Emotivno – ukoliko negde putujete, obratite pažnju – možda baš na ovom putovanju upoznate osobu koja će vam se podvući pod kožu. Doduše, ista situacija važi i za prevoz, pa povremeno u autobusu dignite glavu sa telefona i obratite pažnju na one koji su oko vas – možda vas posmatra neko baš baš interesantan. Najgora bi varijanta sa ovim kartama bila da se „čuknete“ sa nekim i da shvatite da je osoba koju ste udarili ili koja je udarila vas – u stvari vrlo, vrlo privlačna i zanimljiva! Jes da može biti štete na automobilu koji vozite, ali lakše ćete preko toga preći ukoliko vam ta šteta donese osobu vašeg života! Neki od vas planiraju odlazak na zabavu ili se pripremaju da dočekaju goste kod kuće – e kod vas važi situacija – prijatelj može sa sobom povesti osobu sa kojom bi se hemija momentalno rodila!

A zauzeti? Vama bi bilo najbolje da planirate zajednički doček….i da gledate da se ne posvađate baš mnogo oko toga. Takođe, i vi i partner malo „filmujete“ neku ljubomoru i sumnje….batalite to, imate toliko drugih, mnogo lepših stvari i situacija kojima možete zaposliti svoj mozak…

Odbrojavamo, polako….još malo i u novoj smo godini. Hajmo onda da ovu staru ispratimo kako valja. Kakva god da je bila, zaslužila je da joj kažemo „sretan put i doviđenja“ sa osmehom na licima. Budite dobro u ovoj sedmici! Neka je sa srećom!!!!!

….I da – čak iako ne verujete u Deda Mraza – to vam ne smeta da se nadate poklonu od njega – recimo…jednoj uspešnoj, bogatoj, zdravoj, srećnoj i ljubavi punoj 2019-oj godini!

Ljubi vas vaša Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/