Kaži mi, kaži...

Neka se sreće roje u 2022-oj!!!!!

Šta da vam napišem i poželim a da to ne bude ono – zdravlje, sreća, ljubav, pare i tako dalje….?

Mnogo je teška godina iza mene, more suza sam isplakala u njoj – što zbog mojih tuga, što zbog tuđih.

Nosila sam sopstveni teret na leđima, a usput i vaše – tešila sam, zasmejavala, podizala. Nemoćni učesnik u tuđim životima – nemoćan u smislu da vam mogu reći, objasniti, pokazati, uliti vam snagu ili energiju makar na trenutak – ali ne mogu zaista URADITI i PROĆI kroz nešto umesto vas.

Bili ste moji saputnici na putovanju kroz 2021-u godinu. Neki put smo se smejali zajedno, neki put plakali, bilo je sjajnih i sunčanih dana, bilo je i onih mračnih i mutnih ispunjenih senkama.

Pred nama je nova godina. Godina kao godina – bilo je i boljih, bilo je i gorih. Nekome će biti savršena, nekome ne. Jedina razlika u odnosu na neke druge godine jeste što u ovu ulazimo mnogo, mnogo umorni. Umorni od svega – fizički ali neuporedivo više dušom umorni. Radosti i motiva fali, jako fali…

Zato vam pored svih onih standarnih želja, čestitki i pozdrava želim da vam se duše raduju. Da ponovo budu iskričave i sjajne. Da se setimo da smo živi, zaista živi. A dokle god postoji život – sve je moguće. Pa čak i po koje čudo.

Neka godina čuda i radovanja počne za vas!!!!

Sretna vam bila 2022-a!!!!

Mnogo vas voli vasa Venera sa papilotnom i od srca vam zahvaljuje sto ste tu <3 <3 <3 

2 Komentara

  • Marijana

    I Vama srecna bila ova nova 2022! I nadam se da ce Vam u novoj godini biti puno radosti i osmeha (bar jedan osmeh na svaku tu suzu iz 2021:-)))! I ima nas onih koji smo uvek neumorni i uvek motivisani i sa osmehom pa i kada se nebesa urusavaju! Eva saljem Vam te moje pozitivne energije da je imate za Vas i za one nase kojima treba tamo po Srbiji !!!
    Puno pozdrava i hvala Vam na trudu i sto mi ulapsate svaku nedelju sa Vasim tekstovima!!!!💖