Kaži mi, kaži...

NEPLANIRANA GRUPNA ISCELJUJUĆA ENERGETSKA TERAPIJA!!!

uvod za vas koji samo čitate objave ovde i koji me ne pratite na instagramu ili na fb stranici –

Od pre nekih mesečak dana otprilike krenula sam sa grupnim energetskim isceljujućim terapijama – naravno, besplatnim. Nekom prilikom ću napisati tekst o tome i ovde, ali za sada – ako hoćete više da se informišete – to možete uraditi na mom instagram nalogu – i starom @olgasavic i novom @do_iza_beskraja ili možete tražiti prijem u moju grupu na fejsu – Do iza beskraja – isceljujuća bioenergija. Traženjem prijema u grupu i lajkovanjem objave u grupi ili lajkovanjem objave na bilo kom instagram nalogu – prijavljujete se za terapiju. Do sada ih je održano dve – i ja sam jako zadovoljna povratnim informacijama, ovo će biti treća. Detaljnije informacije ću ovde napisati sutra. 

U nedelju 22-og avgusta u 14.00 časova održaće se grupna energetska isceljujuća terapija izvornom bioenergijom.

Da, tačno na pun Mesec.

Iako je negde u mojim planovima terapija bila namenjena da se održi krajem iduće nedelje, jedan intenzivan san koji sam imala noćas me je bukvalno „pogurnuo“ u pravcu toga da održim grupnu terapiju u trenutku punog Meseca u znaku Vodolije.
Kao astrolog, vrlo sam svesna da smo u izrazito turbulentnim danima (nedeljama, godinama…..nastavi niz) a isto tako sam svesna da je pun Mesec u takvim aspektima da nosi jako veliku dualnost u sebi.

Pun Mesec je sam po sebi kulminacija dešavanja iz prethodnih šest meseci i uglavnom se ta „kulminacija“ dešava nedelju dana pred pun Mesec i dve nedelje kasnije.

Konkretno ovaj pun Mesec u konjukciji sa Jupiterom i dispozitorom koji je u dobrom odnosu sa Venerom daje tu dualnost – koja naravno može da se okrene ka još većoj tenziji ili da se iskoristi na taj način što će se uraditi nešto za svoju dušu, doneti mir i pokrenuti dešavanja koja vode ka stabilizaciji.

Jako bih volela da uz pomoć izvorne bioenergije pokušam da pomognem vama da što lakše prođete naredni period, ali i da vam se eventualno otvore rešenja za dalje.

Zato vas pozivam da budete sa mnom u nedelju. Znam da je vreme neuobičajeno – ali ako je moguće izdvojite tog dana pola sata vremena za sebe i svoju dušu.

Takođe vas pozivam da pokušate da pomognete i onima koje volite i sa kojima ste bliski – da ih obavestite o grupnoj terapiji da i oni mogu da se priključe time što će lajkovati ovu objavu na instagramu ili se pridružiti grupi na fejsbuku Do iza beskraja – izvorna bioenergija.

Ne mogu da vam obećam čuda, mogu samo da obećam da ću pokušati i da ću vam energiju slati punog srca sa željom da vam pomogne.

O detaljima i uputstvima ću pisati sutra. Budite mi dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3