Kaži mi, kaži...

Pun Mesec u znaku Ovna 29.09.2023. – vatra je dobar sluga, ali loš gospodar

Sem simbolike koja će se odraziti najpre kroz nestabilne emotivne i poslovne relacije i koja može doneti nagli porast isključivosti i nesposobnost za kompromis – ovaj pun Mesec će kod svih nas dići energetski nivo.

Neko će taj porast energije iskoristiti da pokrene situacije koje su mu od važnosti, da se aktivira po nekom pitanju, da „pogura“ ono što mu je bitno  – sve u varijanti – Dosta se čekalo i odugovlačilo, hajmooooooo!!!!!

No, ta visoka energija odraziće se i na drugačiji način – kroz razdražljivost, brzo upadanje „u vatru“ , kroz impulsive i burne reakcije. Pa ćemo se ovih dana lako pokačiti  – na ulici, na poslu, kod kuće – i to najverovatnije zbog sitnice preko koje bismo inače prešli bez ikakvih problema. Svako ko nam bude nešto otezao, razvlačio, ne davao nam odgovore sad i odmah – iritiraće nas. Iritiraće nas i tuđa nesposobnost, nepravičnost, ali i tuđa bahatost i bezobrazluk.

Da li i mi možemo biti bahati i bezobrazni? O, da – itekako. Možda nismo suštinski takvi, ali ovih dana možemo biti drčniji nego inače i lako „zaparati“ nekome uši.

Višak energije je najbolje trošiti kroz fizičku aktivnost, kroz pokret i naravno – kroz strasti, ali one lepe, najlepše.

U saobraćaju budite više fokusirani i smanjite gas.

Generalno gledano, ovaj će pun Mesec doneti nemire i lako padanje u vatru i na individualnom i na globalnom planu.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3