Kaži mi, kaži...

Venera iz Bika u sekstilu sa Saturnom iz Riba – snovi, ostvarite se!

Venera već neko vreme tranzitira kroz znak Bika, a sada je očekuje niz više nego zanimljivih aspekata – od kojih je prvi sekstil sa Saturnom iz znaka Riba, koji će biti najnaglašeniji negde do polovine sledeće nedelje.

Smirenost, postojanost, poboljšanje materijalne situacije….Moći ćemo da uživamo, dobićemo „opipljive“ dokaze ljubavi, razmišljaćemo na praktičan način, i svoje planove ćemo moći da realizujemo, polako ali sigurno. Ovaj sekstil ukazuje na ostvarenje želja, obećanja I snova, manje priče a više dela. Ovaj nam period donosi jako velike mogućnosti da se stabilizujemo, smirimo, da opuštenije funkcionišemo i u ljubavnim, ali i u poslovnim odnosima. Dobar je trenutak baš za pokretanje poslovnih priča, jer je izvesno da će one biti finansijski vrlo isplative.

U danima koji su pred nama uživajte opuštenije, volite se intenzivnije, funkcionišite stabilnije. Neka se maštanja sada mogu pretvoriti u javu, neki snovi ostvariti. Za nove ljubavne i poslovno – finansijske početke su ovo odlični dani, ali isto tako – dobri su da postojeće priče zaokružimo, damo im stabilniju formu – da se u poslovnim temama dobiju finansijska poboljšanja, novo stabilno radno mesto, unapređenje – a u ljubavnim temama – planovi za zajedničku budućnost su sada ostvarivi, dobro za početak zajedničkog života, veridbe, venčanja. Ukoliko pak imate nerešene ljubavne situacije iz prošlosti – ili ćete ih sada otpustiti od sebe sa mirom u duši, ili ćete dobiti još jedan pokušaj da se nešto popravi i ispravi. Nemojte da se iznenadite ukoliko u ovim danima budete intenzivnije sanjali bivše ljubavi. Jer, baš sve te ljubavne priče koje su ostale nedorečene, nezaključene – sada se bude da nas podsete na sebe.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *