Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 25.01.2023.

NEŠTO NOVCA – TUGA
U ovaj dan ćemo zakoračiti malo zamišljeni, ćutljivi. Nekome će trebati više vremena da se u potpunosti razbudi. Neko će razmišljati o tome šta sve mora da obavi danas. Neko će analizirati dešavanja iz prethodnih dana ili će pak analizirati reči i postupke osoba sa kojima je bio u kontaktu. Neko će razmišljati o finansijama i troškovima. Neko će osećati jaku potrebu za promenama i pokušavati da smisli način kako da dođe do njih, pokrene ih. Neko će automatski obavljati svoje obaveze dok će u mislima biti ko zna gde.
U svakom slučaju – mozak nam radi, ali kao da malo šlajfuje i pokazuje tendenciju da se raštrka na sto strana – pa će verovatno u prvom delu dana biti problem skoncentrisati se, fokusirati, organizovati. Takođe, moguće je da će nam ova sreda doneti jači fizički ili mentalni umor. Možda umor od kompletnog prethodnog perioda, umor od briga, umor od odnosa koji su nas iscedili, umor od previše dešavanja ili pak nedešavanja, ničega.
Dan jeste dobar da se nešto više posvetimo sebi. Ako nam se ćuti – da ćutimo. Da dobro razmislimo. Ok, možda rešenja neće doći baš danas – ali je itekako moguće da neka ideja sevne, da se neki putokaz ukaže….Danas su moguće nove ideje, pokazatelji rešenja za pitanja koja su nam od važnosti – ali ovo je tek početak puta.
Šta god i koliko god da ove srede dobijemo – finansijski, poslovno, emotivno, prijateljski ili na bilo koji drugi način – neće nam biti dovoljno. Duši, nama – treba mnogo više.
Zdravstveno – moguće su meteoropatske tegobe, problemi sa probavom, sitne zdravstvene začkoljice koje nas iritiraju ili koje se ponavljaju.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3