Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA – PONEDELJAK 25-I APRIL U 22.00 H

Pred nama je sedmica ispunjena istovremeno otežanjima i olakšanjima, ispunjena bolovima i radostima, ispunjena preprekama i otvorenim vratima. Možemo imati osećaj rascepljenosti – kao da je jedan deo nas turoban i siv, a drugi živ i pun optimizma.
Nije ova energetska terapija čarobni štapić pa da ukloni ono što ne valja i da nagomila ono što je dobro. Ali je tu da donese svesno i mirno prihvatanje onoga što ne možemo promeniti, da umiri nemire i da podstakne snagu u nama. Tu je i da ukloni energetske blokade, da raspetlja čvorove koji nam pritiskaju misli i srce i da nas resetuje. Da nas našteluje da lakše prepoznamo ono što je dobro i povoljno po nas i motiviše nas da tome krenemo u susret.
Večeras, par minuta pre 22 sata budite opušteni, u ležećem ili poluležećem položaju. Umirite se, isključite telefone i televizore, napravite atmosferu kakva vama odgovara i sačekajte mene. Terapija kreće tačno u 22 i trajaće u narednih pola sata.
Ono što možete osetiti – pospanost, opuštenost, mir, tople ili hladne talase, žmarce, ježenje, golicav osećaj ali i pritisak, vrelinu ili bolove u nekim delovima tela (tamo gde postoji zdravstveni problem ili energetska blokada), osećaj utrnulosti, težine u rukama i nogama, čak mučninu. Tokom sutrašnjeg dana, pogotovo ako su reakcije bile intenzivnije – pijte više vode i pokušajte da se što više odmarate.
Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem ili komentarisanjem ove objave, kao i slanjem poruke meni. Vi sa sajta Venera sa papilotnom – prijaviti se možete na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja, na fejsbuk stranici Olga Savić, Astro studio Venera sa papilotnom ili traženjem prijema u fb grupu Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
I ne, nisam zaboravila na obećanje da će terapija u trajanju od mesec dana biti što pre – već koliko sutra ili prekosutra imaćete obaveštenje i o tome.
Priključite mi se večeras da zajednički pokušamo da se otvorimo za lepe stvari i prevaziđemo težine. Puno vam se, puno radujem!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3