Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U ČETVRTAK 12-OG JANUARA U 22.00 H

Red bi bio da dam neki znak života od sebe – malo praznici, malo to što sam se polomatala i usput uhvatila svaki mogući virus – pa evo mene da se dižem energetski zajedno sa vama od večeras
U 22.00 startujemo sa još jednom grupnom energetskom terapijom – vi ćete se neki minut ranije opustiti, umiriti, prileći, isključiti izvore buke, ako vam odgovara ugasiti ili prigušiti svetlo – i sačekati mene. Terapija će trajati standardno, 30 minuta.
Prijavljujete se lajkovanjem, komentarisanjem ove objave ili slanjem poruke. To možete uraditi i ovde, ali i na instagram profilima @savicolga ili @do_iza_beskraja, kao i na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija. Dobrodošli ste da pozovete i osobe za koje smatrate da bi im terapija koristila i prijala.
Šta je ono što možete da očekujete? Umirenje, opuštenost, osećaj kao da lebdite, tople ili prijatno hladne talase po telu, trnce….a u pojedinim slučajevima može doći i do žiganja ili bolova u određenim delovima tela (što je energetska blokada u tim delovima jača ili duže traje – ti bolovi će biti izraženiji), možete osećati mučninu ili kruljenje u stomaku, osećaj da vam pritisak raste, nemir. U ovim slučajevima gde ima neprijatnih manifestacija – pokušajte da dublje dišete i da se umirite, pustite energiju da radi na vašim blokadama.
Energija vam ni na koji način ne može nauditi, već samo biti od pomoći. Pokrenućemo naše lične energetske tokove, pokrenuti sebe. A rekla bih da nam je to sada baš baš baš potrebno
Nakon terapije ili tokom sutrašnjeg dana – podelite svoja iskustva sa mnom!
Radujem vam se!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

Jedan komentar