Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U UTORAK 07-OG MARTA u 22.30 H

Razglavio nas je mentalno i fizički i ovaj period i ovaj pun Mesec u Devici, a kao višnjica na vrh torte – i Saturn je uplovio sa širom podignutim jedrima u znak Riba.

Za sve vas koji želite da se opustite, energetski resetujete, umirite nemirne misli, date svome telu i duši predah, priliv nove, sveže energije, da aktivirate pozitivne procese u sebi i isto tako aktivirate uklanjanje blokada u energetskim centrima – večeras je grupna energetska terapija.

Za istu se prijavljujete komentarisanjem, lajkovanjem ili slanjem poruke- na instagram nalog @savicolga, na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.

Energetska terapija kreće u 22.30 i trajaće oko pola sata. Neki minut pre 22.30 budite u opuštenom položaju, ležećem ili poluležećem, sa zatvorenim očima, u miru – i sačekajte mene. Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu.Pustite neka energija „radi“ na onaj način koji je vama potreban.
Dobrodošli ste da na terapiju pozovete one osobe za koje smatrate da bi im bio potreban ili da bi im značio ovakav energetski tretman.

Podelite svoja iskustva nakon terapije sa mnom – bilo kroz komentar, bilo kroz poruku.

Radujem se našem večerašnjem druženju!!!