Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 09.03.2023.

VESELJE – NEPRILIKA
Evo nama dana za uživanje, druženje, opuštanje, za one varnice koje lako požare strasti zapale….ali evo nama dana i za frku, tenziju, zvocanje, kritiku.
Suštinski, u ovom danu mi težimo balansu, ravnoteži, harmoniji – ali će sve ovo biti teško pronaći ili realizovati. E sad,  u nekim odnosima može biti onih „kreativnih razmimoilaženja“ što i neće biti neki veći problem – samo će malo zatalasati vodu….ali biće i onih međuljudskih relacija u kojima će se to talasanje lako pretvoriti u oluju koja tutnji.
Jer, gde je karta Neprilika – pa, te neprilike svakako može biti. I ovo se vezuje za apsolutno sve odnose – iznimke nema. Ukoliko je to moguće – spuštajte tenziju i okrećite situaciju na onaj teren na kojem se vi i sagovornik slažete i pronalazite. U poslovnim pregovorima i dogovorima – bilo bi dobro da se lepo ČUJETE i razumete – jer neke varnice mogu izaći na dnevni red i zbog toga što se nismo skopčali ili zato što guramo samo svoju priču, nespremni da saslušamo i drugu stranu.
U postojećim emotivnim relacijama – od raja do pakla i sve u krug. Koliko možemo uživati, isto tako se u trenutku može situacija preokrenuti. Ne čačkajmo osetljive teme i više budimo spremni na kompromis. Ukoliko danas ili ovih dana započinjete novu emotivnu priču, zaljubljujete se ili upoznajete osobu koja vas privlači – vući će vas jake strasti, ali će sama priča biti nestabilna i sa velikim oscilacijama.
U zdravstvenom segmentu – sve što je hronična boljka, sada može da se aktivira. Postoji sklonost ka povredama, a koža nam može biti izuzetno osetljiva i reagovati na sve ono što se unutar nas dešava – kroz ekceme, bubuljice, svrab…
O četvrtče, šareni nam danče! Srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3