Kaži mi, kaži...

Luckasta si ti, takav sam i ja…

Iiiiiiii…..upade nam Merkur u Blizance! A vala u Biku je bio stvarno naporan za izdržati… Ne znam kako vi, ali ja sam ga na mišiće izgurala….Da, bilo je ekstra lepih momenata, ali je bilo I onih zbog kojih mi je padala klapna I para na uši izlazila. Mnogo je bre zeznuto natezati se ili sa onima koji neće da te čuju jer nisu uši oprali od prošle godine (ili su pak prirodno “tvrdi” na ušima) ili sa onima iz kojih reči moraš klještima da izvlačiš…

No, evo ga sada Merkur u svom vladarstvu I ima da pričamo, pišemo, trčimo, mislimo, učimo, chatujemo, porukamo se, šetamo, flertujemo, kikotaćemo se, družićemo se….ima da radimo dve ili tri tvari odjednom, nove ideje će nam svaki čas padati na pamet, dobićemo jednu luckastu crtu, ma podetinjićemo dibidus!

I naravno sad vi očekujete da ja kažem da ima nešto loše u tome…..ha! Prešla sam vas! Ma nema ništa! Osim…osim jedne male, malečke sitnice….(moram, ne bih ja bila ja da ne nađem neku zvrčku) a to je da je danas Mesec I dalje onako poprilično buckast, a još kvadriran od nebeskog prevaranta, mutivode I zanesenjaka Neptuna. Dakle, sve je to super – ta komunikacija, bla bla I tako dalje, da se ne ponavljam, ali na to danas treba dodati malo rasejanosti, malo nefokusiranosti, malo “udri brigu na veselje” fazona, malo lakovernosti I lakomislenosti. Neko će pa totalno podetinjiti, a neko će zaboraviti da li je pošao ili je došao. Neko će krenuti na Novi Beograd a završiti u Novom Sadu. Neko će odneti sve papire na šalter a onaj najbitniji zaboraviti. Neko će poslati poruku ili poziv na pogrešnu adresu (ali će se uspešno izvući na šarm), a nekome će pasti na pamet fenomenalna ideja….ali će mu misli odvući druga dešavanja, pa će je zaboraviti….

E, ima ovaj dan i svojih super strana – energija je odlična za druženje, za opuštanje, za planiranje odmora, letovanja, za pretraživanje turističkih destinacija, za zajebanciju, šalu, šegu i komiku. Dobro je da pokrenete nešto novo, ali samo ako vam je to već neko vreme u glavi, izanalizirano i isplanirano sa svih strana ! Ako vam je to nešto novo palo na pamet danas i hoćete koliko odmah da krenete u akciju, zapitajte se da niste možda malkice požurili…i sačekajte dan ili dva – neće pobeći nigde ako valja !

Dakle, dan nije ni malo loš za početke, ali sa dozom umerenosti i opreza. U prevodu – ne trčite pred rudu ! Iskoristite finu energiju Meseca u Strelcu i sa osmehom od uha do uha prođite kroz ovaj dan !

Ljubi vas vaša Venera sa papilotnom <3

2 Komentara