Kaži mi, kaži...

ENERGETSKA TERAPIJA U TRAJANJU OD MESEC DANA <3 <3 <3

Posle veeeeeeeelikeee pauze koja je obuhvatila celo leto i deo jeseni – evo mene ponovo sa energetskom terapijom u trajanju od mesec dana. Terapija počinje 23-eg oktobra, u nedelju u 22.00 h i trajaće zaključno sa utorkom, 22-im novembrom.

Terapija je osmišljena da pokrije celokupnu sezonu znaka Škorpije, kao i pomračenja – delimično pomračenje Sunca 25-og oktobra u Škorpiji i totalno pomračenje Meseca 8-og novembra u znaku Bika. Pošto će nam ovo biti jedan vrlo intenzivan i turbulentan period, sa velikim oscilacijama raspoloženja i energije – moja je namera da koliko god je to u mojoj moći – pokušam da lakše, lepše i mirnije prođemo kroz njega.

Benefite ove terapije koja se sprovodi iz noći u noć u trajanju od mesec dana u isto vreme – 22.00 h – znaju oni koji su je sa mnom do sada praktikovali i hvala im na prisustvu i na povratnim informacijama koje su mi davali 🙂 <3

Za vas koji niste do sada bili sa mnom – fokus kada su utisci u pitanju  dosadašnjih „polaznika“ terapije je bio na tome da su bili odmorni, puni energije, mirni i da su kroz sve životne situacije sa kojima su se u tom periodu suočavali prolazili lakše, rasterećenije i sa manje nervoze i stresa. Zdravstveni benefiti su bili individualni i uglavnom su se svodili na ublažavanje postojećih zdravstvenih tegoba.

Cena terapije za one koji su na teritoriji Srbije je 1200 dinara na račun – Olga Savić, Astro studio, Beograd 265-1610310005000-56 – svrha uplate – usluge. Za one koji su u inostranstvu – 12 evra Western unionom, Moneygramom ili Medjunarodnom uputnicom na OLga Savić, Beograd, Srbija.

Nakon izvršene uplate, javite mi se porukom na viber na broj +381616761594. Takođe, porukom se možete javiti i ukoliko želite da se raspitate i zatražite dodatne informacije.

Radujem vam se!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3