Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 19.10.2022.

PORUKA – NESREĆA
Svaka karta u sebi nosi i pozitivnu i negativnu simboliku. Karta Nesreća nas odmah natera da pomislimo – jao, biće nekog belaja – ali kao Marsova karta ona govori i o adrenalinu, strasti, energiji koja nas pomera kao i o iznenadnim, nepredviđenim dešavanjima koja ne moraju biti loša.
Obzirom da karta Poruka „trči“ ka Nesreći, očigledno je pred nama dan u kojem se za planove ne treba čvrsto držati, jer će oni itekako biti podložni promenama.
U pozitivnom smislu – neće nas držati mesto, žurićemo i juriti – ali dosta posla i zadataka koje smo sebi zadali možemo obaviti. Takođe, možemo dobiti informacije koje nas na kratko šokiraju,istresaju iz gaća – ali su povoljne po nas, donose nam ushićenje i radost. Isto – nešto za šta smo mislili da će nam trebati mnogo vremena – završićemo očas posla. Dalje – jedna poruka ili poziv od dragog nam bića – zapaliće nas kao vatromet. Jer, strasti danas bujaju, lako ih je podstaknuti i pokrenuti. Poljupci i zagrljaji samo pucaju! Takođe, jedan pogled na neku osobu – uzlepršaće nam sve leptiriće u stomaku da podivljaju. Zaljubljivanja na prvi pogled su danas itekako moguća. Danas smo aktivni i imamo višak energije – trošite je na obaveze, na fizičku aktivnost, i naravno – ljubav.
U negativnom smislu – ajao što će danas neki biti svadljivi i raspoloženi da se inate, samo će siktati okolo i tražiti sa kim će lepo da se isposvađaju. Ukoliko nečim ili nekim niste zadovoljni – na poslu, odnosom sa partnerom, u porodičnim, prijateljskim relacijama – itekako je moguće da od jedne bezazlene reči krene da svo nezadovoljstvo izbija i kulja napolje. Isto kao kad je strast u pitanju – ako se „otvori“ dizna za svađu – pucaće sve u šesnaest. Dalje – u tren oka će vam se poremetiti sve što ste planirali jer će uletati neke situacije i dešavanja koje sve tumbaju i menjaju. Žurimo, a gde je žurba tu su i stres i nerviranje. U zdravstvenom smislu – osetljivost krvnih sudova, cirkulacija, pritisak i naravno – mogućnost da se olupamo, povredimo, posečemo, opečemo.
I tako…..ovaj dan daje pregršt lepih mogućnosti ali isto tako i pregršt zamki. U zamke se ne dajte uloviti, sačuvajte svoj mir…..a mogućnosti i šanse – hvatajte i uživajte u njima!
Budite dobro,srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3