Kaži mi, kaži...

GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA – PETAK 12.11.2021. U 22.00 H

Pošto je dan baš stvoren za nove početke ( a upravo sam shvatila da sam i ja danas napravila korak ka jednom novom početku – neka mi je sa srećom, jeeeej!!!) – red je da ga zasladimo i začinimo i grupnom energetskom terapijom.
Večeras se družimo u 22.01 – to jest, vi ste udobno smešteni, spremni da se opustite i prihvatite energetski zagrljaj (kod nekih mož da bude da će taj energetski zagrljaj malo da ih krcka, da ih bolucka, da im tumba u želucu, glavi – al sve je to ok – kad se čisti i blokade probijaju ne može da bude samo cveće i proleće) a ja namunjena da u 22.01 počnem da šaljem energiju ka vama.
Proces znate – Lajkujete, komentarišete ovu objavu ili šaljete poruku u neki od inboxa – na taj način se prijavljujete. Vi, sa sajta Venera sa papilotnom – možete da lajkujete i komentarišete objave na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja, na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili na fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
Malo pre dogovorenog vremena poisključujete elektronske i ljudske ometače, napravite atmosferu kakva vama odgovara – neka mirisna svećica, neka tiha tiha muzikica – ma šta god volite i šta god vam je volja.
Slanje energije traje 30 minuta.
Nakon terapije ili tokom sutrasnjeg dana – ako vas baš ne mrzi – napišite kako vam je bilo…
Ljubim vas i pozdravljam i energetski se grluckamo večeras
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3