Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 12.11.2021.

DETE – ČEŽNJA
Miran je i tih ovaj petak. Odjeci dešavanja iz prethodnih dana još uvek bubnjaju u nama, postajući sve udaljeniji i sve tiši. Kao da smo posle dobre tuče seli, još uvek smo napeti u očekivanju nekog novog udarca, ali pošto on ne dolazi – polako se opuštamo.
Napomena – nemojte se baš stopostotno opuštati, jer ova se vrteška nastavlja i uskoro će se zavrteti novi krug i nova luda vožnja – ali iskoristite ovaj predah.
Dan za presabiranje. Dan za najpre – unutrašnje uvide i razgovore sam sa sobom. Danas jako lepo osećamo sve – sebe, druge. Danas čeznemo za mirom, spokojem, odmorom, sigurnošću. Čeznemo za novim početkom.
I baš ovog tihog dana, tog novog početka može biti. Jer, znate kako kažu – ispod Mire sto đavola vire….
Karta Dete govori o novitetima, novom početku, o nečemu što se danas rađa i otvara oči, udiše prvi dašak vazduha.
Karta Čežnja govori o više stvari – O našem oprezu – nećemo biti skloni da se zatrčimo ni u šta, bićemo sposobni da odmerimo i donesemo pravu odluku, šta god bilo u pitanju. Govori o prošlosti – to nešto novo što nam se dešava jeste vezano za prošlost, ima svoj koren u njoj – možda smo se dugo trudili oko nečega/nekoga, možda smo dugo čekali nešto/nekog – i sada dobijamo šansu da se to pokrene. No, isto tako – karta Čežnja govori i o unutrašnjim blokadama – pa se tako danas može dogoditi da dobijete priliku za nešto, ali da iz sopstvenih strahova, zakočenosti, nesigurnosti – oklevate.
U svakom slučaju, ovaj će nam dan dati priliku i da se opustimo, resetujemo ali će nam isto tako dati priliku da neke stvari pokrenemo. Da se razumemo – ako mislite da vas danas baš ništa ne može iznervirati, potresti – grešite – naravno da može, ali će naše reakcije biti mnogo mirnije i lakše ćemo se snaći u dešavanjima.
Intuicija je danas izuzetno snažna – samo je pitanje da li ćemo joj i koliko dopustiti da nas povede…..Ono što je sigurno jeste da biste trebali da je poslušate jer danas ona ne pravi greške – signali i poruke koje dobijamo jesu pravi.
Budite mi dobro, opustite se i dajte duši toliko potreban mir, srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3