Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 05.08.2021.

NEPRILIKA – VERNOST
Karta Neprilika u prvi plan danas stavlja posao i obaveze, radnu svakodnevicu. U prevodu – Rmbaj, Mile! I rmbaćemo ako se baš mora, a izgleda da se mora. No, ova karta hoće da donese i bavljenje majstorima, aparatićima po kancelariji i u kući koji danas, eto mogu rešiti da se malo sprdaju sa nama.
Može doneti i da je atmosfera na poslu pomalo napeta – obzirom da iza ide karta Vernost koja smiruje stvari, verovatno neće dolaziti do eskalacije sukoba, ali će se nervoza osećati u vazduhu. To bi bila ona varijanta da se ujedete za jezik i da u sebi pomislite „ma, nisi vredan mog nerviranja“.
Danas se itekako može funkcionisati po principu „veži konja gde ti gazda kaže“ – to što gazda nema pojma i vi ste svesni toga – gazdin je problem, vaše je da obavite pa nek se on posle snalazi i rešava. Dan je dobar za posao zaista, jer se mogu završiti poslovi koji su na čekanju ili koji su bili u nekom zastoju i na kraju dana možete biti zadovoljni rezultatima i onim što ste postigli.
No, meni je u ovim kartama dana zanimljivija Vernost – jer ona donosi da se kroz ceo ovaj četvrtak provlači neki sentimentalan, nežan, pomalo tugaljiv osećaj. Znate ono – sve je kao u redu, bavim se svojim obavezama, prijateljima, partnerom i tako to – ali negde iznutra me nešto bolucka, grebucka, steže, pritiska. Nešto mi leglo na dušu. Doduše, biće i onih kojima će se ovo odraziti na stomak (možda je duša u stomaku, šta mislite?) pa će isti krčati, nadimati se, zapomagati, boluckati i sve tako nešto redom.
U suštini, koliko god da kao moramo da budemo aktivni danas, ispada da se u pozadini provlači osećaj da bismo najradije legli, pustili neku nežnu muzikicu i onako, malo ćutali. Možda malkice plakuckali, po koju suzicu pustili. Malo bismo da se razmazimo, malo bismo da zakoračimo u sećanja jer ona danas vuku….
Generalno gledano – ovo vam je dan – akcija, pad, akcija, pad – i tako redom. U momentima kada energija jako struji kroz vas – bacite se na posao, obaveze i sve ono što morate obaviti. U momentima kada postoji pad – dajte svojoj duši ono što traži – sećanja – neka nežna, blaga i divna, neka pomalo tužna. Zagrlite one koje volite i koji su pored vas a one osobe koje iz bilo kog razloga sada nisu pored vas – njih pomilujte u sećanjima.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3