Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 14.07.2023.

VESELJE – PUTOVANJE
Pa koga to danas neće držati mesto? Pa ko će to danas da bude živahniji nego inače, da malo skita ili da isplanira izlet, putovanje u narednim danima? Ili – ko će to baš danas da se zaputi na neku udaljenu destinaciju i da unapred uživa u zasluženom odmoru?
A može i – ko će to danas imati mnogo više obaveza nego inače, pa će trčkati i juriti na sve strane u pokušajima da sve završi? Ko će to danas mnogo pričati, kuckati se, kretati, sastančiti, dogovarati se?
Pred nama je jedan prilično aktivan petak. I deluje kao da ćemo projuriti kroz njega brzinom od 100 na sat. Naravno da je nemoguće da u svakom trenutku budemo odlično raspoloženi i optimistični – ali ipak, energija nam je danas bolja, brže dolazi osmeh na lice i isto tako se brže brišu brige i problemi.
Bilo da ih očekujemo ili ne – danas su mogući pozivi za druženje, izlazak, sastanak sa simpatijom, za to da negde skitamo, provedemo se.
U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da se malo opustimo, proveselimo zajedno – da skrenemo misli sa teških tema i dilema.
Dan je dobar za nove emotivne kontakte, za to da neko učini da nam srculence brže zakuca, ali i da se probude neke želje i željice.
Pošto je ovo dan brzine, budite ipak malo oprezniji u saobraćaju i ne jurcajte kao muve bez glave.
I nemojte da dozvolite da vas neko iznervira ili vam pokvari raspoloženje glupostima – suviše je ovo dobar dan da bismo se stresirali.
Budite dobro, srećno!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3