Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 10.06.2021.

ISTINA – LOPOV

Istina danas pokušava da probije svoj put, ali Lopov ide u korak za njom i magli joj tragove, umotava je dimnim i mračnim velovima, želi da je sakrije. Isto tako danas na nebu Mesec će pomračiti Sunce, zakriliti ga i zasenčiti na trenutak. Ali, kao što će Sunce uvek izaći iz najdublje sene i najgušćeg mraka – tako i istina razvejava laži i obmane, pre ili kasnije.

Ovo su dani kada nam spoznaje i istine bljesnu na trenutak, u momentu nam je sve jasno i sve vidimo kristalno čisto. Koliko god da se toga mutnog valja oko nas, koliko god da u pojedinim momentima uopšte nismo sigurni ni gde smo ni gde idemo, ni kako ćemo rešiti situacije koje su nam od značaja – s vremena na vreme dobijemo znak, putokaz koji možda na racionalnom nivou ne shvatamo i ne prepoznajemo, ali na onom dubljem, energetskom i eteričnom – da. Našu intuiciju i naš unutrašnji glas sada ništa ne može prevariti i obmanuti.

U ovom danu treba pokušati osetiti sebe. Utišati spoljašnju buku i galamu, utišati glasove drugih koji govore – moraš ovako ili ne smeš tako! – i zaista čuti šta vi sebi imate da kažete. Osetiti šta je ono što iz vas pokušava da se probije i šta ima da vam saopšti.

Generalno gledano – ovo je dan u kojem je racio zbunjen a logika baš i ne deluje. To ne znači da ćemo biti kao dezorijentisani šišmiši koji se sudaraju u mraku, već prosto – označava da danas ne treba donositi zaključke na prečac, da treba više puta proveriti i sebe i da li ste dobro čuli i razumeli šta vam druga osoba govori. Jer, nije danas sve ono što se vidi i čuje baš tako, bilo najdivnije ili baš i ne. Zato je važan onaj osećaj, ona intuicija o kojoj sam gore pisala. Ne delati ishitreno i impulsivno, umiriti sebe…..pa polako.

Isto tako – danas ćete videti nekog ili nešto što se krije od vas. A možda će i vas neko gledati iz prikrajka. A možda će doći i do tajnih susreta i dogovora, bilo koje vrste. U ovom danu ima mnogo tajni, mnogo onoga što je sakriveno i ne da se videti. Slušajte sebe i ono što osećate – neka vam intuicija bude fenjer koji osvetljava, neka bude malo sunce koje može da bude pomračeno samo na trenutak, ali ubrzo počinje da sija, jako.

Srećno danas!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3