Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 10.09.2020.

ISTINA – LOPOV

Hoće Lopov nešto da mazne. Hoće da drpi mir, da ukrade misli, hoće da smumulja i zamagli, da slaže. A Istina? Pa, Istina hoće istinu, hoće čiste račune, hoće da se sve zna i da sve bude kristalno čisto i jasno. Istina i Lopov dele ovaj dan. Idu ruku pod ruku, nekoga će povući jedno, nekoga drugo. Neko će izabrati da ga Lopov pokrije plaštom i začara, a neko će želeti da Istini gleda u oči.

Dobro Olga, mani se filozofiranja i lepo reci šta ovo znači, šta će to biti danas? Kakva je to energija koja nas danas obavija? Gledajte ovako – pošto nam je Istina na prvom mestu izašla, sigurno je da ćemo sa nekom korektnom, finom energijom zakoračiti u ovaj dan. Moguće je da smo napravili planove, znamo šta nam je činiti tokom ovog dana i spremamo se da to i ostvarimo. No, pošto nam je sledeća karta Lopov, evidentno je da će nam se dosta toga pokarambasiti, zbog raznoraznih čudnih i nepredviđenih situacija, ljudi. Pa nam tako Lopov može marnuti energiju i nećemo imati snage ni volje da se nešto posebno trudimo. Ili – koliko god se trudili da budemo fokusirani, misli će nam leteti na sto strana i postoji šansa da pravimo greške, greškice i grešketine.

Dalje – moguće je da se susreti koje smo dogovorili neće realizovati jer će nekoj od strana učesnica iskrsnuti obaveze. Ako do susreta i dođe, na istom treba biti obazriv jer je pitanje koliko je tu istine a koliko muljanja i laži. I da, potpuno je nebitno da li je u pitanju posao, ljubav ili nešto deseto – danas budite vrlo oprezni i ne prihvatajte sve zdravo za gotovo. Jedino što će od susreta apsolutno funkcionisati jeste ako se sa nekim tajno viđate, tajno dogovarate, tajno ćućorite – opet, nevažno je da li je u pitanju ljubavna ili poslovna priča.

Isto tako – danas teško komuniciramo sa drugima, jer se ne razumemo baš najbolje. Ono što funkcioniše je intuicija pa je poslušajte ako vam uporno govori nešto – ne verujte očima i ušima, verujte njoj!Moguće je da će danas neko hteti da vas prevari, slaže, obmane…..ili ćete to vi pokušavati da uradite….Kao što sam napisala juče – ok, laž može na kratko uzeti pobedu, ali na duži rok – izaći će tajne na videlo, otkriće se šta jeste a šta nije….

Moguće je da ćemo danas imati neke mutne faze u raspoloženju. Ili ćemo se povremeno osećati fizički čudno – naročito neka obrate pažnju oni koji imaju probleme sa pritiskom. Dan je dobar za šetnju, za odmaranje, opuštanje, dobar je da zaronite u muziku, meditaciju – dobar je da obnovite snage svog organizma i napunite se energetski.

Budite dobro ovog četvrtka. Srećni bili!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3