Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 12.05.2022.

TUGA – LJUBAV

Jeeeeeej!!!! Niđe Udovca, niđe Udovice 😀 Doduše, sad se karta Tuga nakekečila i to još kao prva u dnevnom otvaranju….:D 😀 😀

Ako je karta Tuga Saturnova i predstavlja prošlost, osujećenost, blokiranost, zakočenost, tugu, nedostajanje, manjak elana i motiva a karta Ljubav Venerina i predstavlja uživanje, radost, emocije, opuštenost – onda vam je jasno da je pred nama još jedan pomalo sporovozni dan u kojem da, može biti sto dobrih situacija, stvari, dešavanja, susreta…..ali će i pored toga naš kompletan osećaj zadovoljstva izostati.

Jer, biće NEŠTO na čemu ćemo se mentalno, poslovno, finansijski, emotivno, pa i fizički – saplitati. Biće NEKA prepreka koja će nas posebno žuljati. Biće NEKA osoba koja će nam nedostajati. Biće NEKA situacija koja će nas brinuti…..

U suštini, postojaće neko brdo koje nit možemo da zaobiđemo, nit možemo da pomerimo. Možda to ne možemo SADA, ali u narednom periodu koji je pred nama – mnoga će se rešenja pronaći. Zato, ako sada nešto ne ide, ne forsirajte – usmerite se na ono što ide i funkcioniše, a situacije koje vas opterećuju pustite da se „slegnu“ – jer, nekad je potrebno samo malo vremena i malo hladne glave da se pronađe put.

U prvom delu dana moguća je mrzovolja, lenjost, usporenost. To ne znači da ćete preležati prvi deo dana, već da će vam trebati više snage za bilo koju dnevnu obavezu. Takođe, umećemo da se mentalno zaglavimo pa su samim tim moguće sve vrste grešaka, propusta, zaboravnosti. Nemojte samo da prođete kao ja juče pa da u zamišljenosti bacite ključ od stana u kontejner zajedno sa nekim grančicama i korovom iz bašte. Jer, ako prođete kao ja – viriće vam noge i pozadinski deo iz kontejnera dok kopate i tražite 😀 Prema tome – hajd polako, hajd lagano…..

Drugi deo dana je sa manje opterećenja, „izbalansiraće“ nas ili prijatelji ili neka fina dešavanja ili osobe koje su nam drage. U njihovom društvu, možda i u prirodi ili u izlasku – pronaći ćemo više osmeha i radosti, opuštenosti tela i duha.

Zdravstveno – alergije i sve što se vezuje za respiratorne organe. Osećaj pritiska na glavu, grlo, pluća. I naravno – sve što se vezuje za koščice, zglobove, tetive.

Budite vi meni dobro, srecno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3