Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 19.08.2021.

IZNENADNA SREĆA – UDOVICA

 

Dan preobražaja. Preobraženje. Dan od kojeg priroda počinje da se menja, ali i dan od kojeg možete početi da se menjate VI. A od ličnog preobražaja kao kamenčić kada ga bacite u vodu – kreću koncentrični krugovi koji se šire i preobražavaju one oko vas i okolnosti u kojima ste.

Toliko je lepo to prikazano u kartama ovog dana. Iznenadna sreća koja u sebi nosi Sunčevu i Uranovsku energiju – svest/ego i revolucija/preokret. Karta Udovica koja u sebi nosi Mesec i Saturna – dušu/sigurnost i težinu/blokadu/okove koji su na njoj.

I znam da sam vam u priči na instagramu napisala da je ovo dobar dan. I jeste, zaista jeste. Dan u kojem dobijate kao na dlanu ogromnu šansu da napravite neki preokret i promenu.

Što dublje idete, ako krećete od sebe – ta promena će biti veća. No, čak i da ne izaberete da kopate po lagumima duše i osvetljavate probleme i bolove koje ste tamo zakopali i čvrsto zatvorili – već da se okrenete ka praktičnim problemima, onim svakodnevnim – isto je uspeh zagarantovan.

Danas treba smeti. Danas se treba usuditi. Danas treba napraviti lud potez, potpuno neočekivan, danas treba dozvoliti da nalet adrenalina ponese (naravno, ne mislim na nalete adrenalina da idete da se bijete sa nekim i ostale gluposti). Danas treba uraditi sve ono oko čega smo se kočili i blokirali. Danas treba reći sve ono što smo gurali pod tepih i zatrpavali. Danas treba otvoriti dušu jer će joj to doneti olakšanje i mir.

Ukoliko se pokrenete, neke blokade će biti probijene. No, ukoliko izaberete da po ko zna koji put ne uradite ništa – večernji sati će doneti tugu i osećaj izolovanosti, osećaj kajanja.

Generalno gledano – ovo je dan u kojem će tokom njegovog prvog dela energija strujati jako – tumbaće nas tamo-vamo ali ćemo u tim uzburkanim vodama uspevati lepo da plivamo. Veče donosi umor, stagnaciju, potrebu da budemo sami sa sobom i ćutimo. Veče donosi da počinjemo da žalimo – za prošlošću, za onim što smo ostavili iza sebe…

Dakle, sami znate šta vas koči i blokira. Pokušajte, makar pokušajte da nešto od toga danas rešite i pokrenete. Srećno vam bilo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3