Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 17.08.2021.

NEŠTO NOVCA – POSETA

Odmah da se zna – ja ovo stvarno ne radim namerno – to što Nešto novca i Poseta u poslednje vreme izlaze svaki čas nije do mene i mog „nameštanja“, već je evidentno da je ovaj period obojen energijom koja se u ovim kartama oslikava.

A ta energija poručuje – mnogo posla, mnogo posla, mnogo uglavnom dosadnog posla – tu i tamo sevne po koji inspirativni momenat, ali on doleti i proleti.

Današnji dan uglavnom provodimo u rešavanju svakodnevnih obaveza, vrtimo se u svom nekom malom krugu sa akcentom na ono što se mora ili što bi trebalo da se obavi, uradi, reši, završi, pokrene.

Rutinu ovog dana može razbijati na kratko više stvari – informacije koje dolaze do vas, susret sa osobom koja vam je na bilo koji način bitna, sastanak od kojeg niste očekivali mnogo ali tokom njega počinjete da menjate svoje mišljenje, poruke ili pozivi od strane onih od kojih se to niste nadali…..ali i sitni kvarovi, problemi sa papirima i dokumentacijom, „bagovanje“ aparata koji su vam potrebni u radu, male štete koje vas na kratko iznerviraju ili vam iskomplikuju funkcionisanje.

Emotivno – trebalo bi izbegavati ulaženje u rešavanje nekih ozbiljnijih pitanja, pogotovo ako partner i vi nemate isto mišljenje. Lako se diže tenzija i uzburkava stomak. Ovaj dan bolje iskoristite za neke lagane priče i opuštene zajedničke momente. Ukoliko imate neke nedoumice o kojima biste voleli da popričate sa voljenom osobom – baš i ne morate ovog dana.

Danas vam neko može privući pažnju, može vas zaintrigirati komunikacija ili susret. Ovo mogu biti nove osobe, ali zbog prisustva Meseca na karti Poseta – mogu biti i „stare“ – bivše ljubavi, stari poznanici, neko koga dugo niste videli niti čuli.

Osetljivi su stomak i respiratorni organi.

Generalno gledano – dan donosi oscilacije raspoloženja i događaja. Lagano hvatajte korak i pokušate da se ne nervirate u procesu.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3