Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 21.04.2022.

PISMO – IZNENADNA SREĆA

Ne mogu da kažem da će ovo biti savršen dan, jer ipak karta Iznenadna sreća ume da donese i unutrašnju nervozu i stres, i nagle preokrete u dešavanjima, ume da donese da moramo da se u hodu snalazimo i da žurimo – ali ovo bi ipak trebao da bude kvalitetan i pun akcije dan.

Na primer – ovaj četvrtak je savršen da planirate putovanje, druženje ili izlazak. Jeste da će povremeno sve ići navrat – nanos, ali pozitivna energija postoji i gura nas napred.

Dobar je i da se brzinski (uz dozu stresa) završe neki dogovori i papirološka pitanja. Dobar je za ideje i kreativna rešenja – da nam odjednom blicne ideja kako bismo nešto mogli da uradimo i da sa tim odmah otpočnemo, odmah primenimo. Dobar je da se mnogo toga završi za kratko vreme.

Ove me karte malo podsećaju na pretprazničnu gungulu – trči tamo, trči vamo, reši ovo, uradi ono, sve odjednom i sve u poslednjem trenutku. Dan kada planovi baš i ne funkcionišu, ali umemo da se snađemo u datim okolnostima i iskombinujemo se da bismo sve priveli kraju.

Dan informacija i vesti – neke od njih donose pozitivno iznenađenje, neke stres. Dan promena koje nismo očekivali. Dan žurbe, ali i efikasnosti.

Ovog četvrtka ćemo se osećati življe nego inače, nosi nas brza energija, imamo inicijativu i u pokretu smo.

Kada su emocije u pitanju – u postojećim vezama promene mogu pozitivno uticati na odnos sa partnerom. Slobodni mogu pokrenuti komunikaciju koja obećava.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3