Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 22.02.2022.

IZNENADNA SREĆA – PUTOVANJE

Dve karte, koje nose vrlo specifičnu i izuzetno jaku energiju.

Iznenadna sreća koja govori o obrtima, preokretima, ali i o stresu, šoku i Putovanje koje govori o adrenalinu, o energiji i dešavanjima koja nas ponesu u trenutku, ali i o nagonima, impulsima koji se mogu otrgnuti kontroli.

Evidentno je da je ovo dan kada naši planovi mogu biti oduvani u tren oka – jer će se dogoditi situacije koje će nas izbaciti iz predviđenih koloseka. To mogu biti iznenadne informacije, problemi koji se pojavljuju s neba pa u rebra, pucanja dogovora, otkazivanje sastanaka, problemi sa tehnikom, u saobraćaju – ali i sa zdravljem – sa ovim kartama – nezgode, povrede, glavobolje, pritisak, vrtoglavice, drastičan energetski pad.

Ne znači da je ovaj utorak automatski i samo loš – iznenađenja koja nas danas potrefe mogu biti i neočekivano prijatna – ali znači da će gro dešavanja bukvalno da nas istresa iz gaća jer nismo pripremljeni za njih. U krajnjem slučaju, osećaj unutrašnjeg treperenja i napetosti može biti prisutan.

Prisustvo ovolike količine pomalo neobuzdane energije je i dobro i loše. U pozitivnom smislu – taj „nalet“ možemo iskoristiti da brže nego inače završimo situacije od važnosti. Osećaćemo potrebu da promenimo nešto kod sebe i ovo je dan kada zaista možemo napraviti velike preokrete baš na ličnom, i unutrašnjem i spoljašnjem planu. U negativnom – ova energija itekako može „povući“ pa da se reč pretvori u raspravu, svađu. Da se od sitnice napravi ogroman problem.

U odnosima bilo koje vrste nije pravi trenutak da raščišćavate, pogotovo po pitanju tema koje su bolne ili osetljive – jer ni vi ni sagovornik niste stabilni i umesto rešenja može se doći do urušavanja odnosa.

Strasti su sa ovakvim kartama prevelike. No, kao što ih možemo trošiti u kontaktu sa osobom koju volimo (u krevetu ili na nekom drugom prigodnom mestu) – isto tako ih možemo trošiti i u adrenalinskim skokovima, užurbanosti, drastičnosti, svojeglavosti i na najgori način – u komunikaciji i saobraćaju.

Još jedna simbolika ovih karata jeste iznenadna spoznaja, iznenadno otkrivanje nečega što vam je bilo sakriveno, iznenadni bljeskovi intuicije i ideja.

I tako…..dan sa velikim oscilacijama dešavanja, raspoloženja – je pred nama. Dosta toga nećemo moći da kontrolišemo, ali makar možemo pokušati da naše reakcije na ljude i događaje budu ispravne.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3