Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 23.03.2022.

 

NEŠTO NOVCA – LJUBAV
Kada pričamo o ljubavi, ovo nije dan za mnogo reči. Ukoliko imate partnera, bolje ćete funkcionisati kroz osećanja i ćutanje, nego kroz komunikaciju. One reči koje razmenite ne bi trebalo da se vezuju za probleme, teškoće, nesuglasice – jer na takav način će se danas rešenje teško pronaći. Trebali biste da dozvolite da pozitivna osećanja, povezanost i bliskost govore umesto vas. Dakle, ako ste u paru – uživajte, volite se a ozbiljne teme i dileme ostavite za neki drugi dan.
Ukoliko ste sami – karte donose dvojaku simboliku – prva je mogućnost poznanstva ili ostvarenja komunikacije sa osobom koja bi mogla biti značajna po vaš emotivni život. Prosto rečeno – danas može biti leptirića ili toga da sa zanimanjem gledate i slušate osobu koja je preko puta vas. Druga simbolika je usamljenost, ali ona u kojoj nam misli idu ili u pravcu „O Bože, ništa mi se ne dešava u ljubavi, hoće li se jednom dogoditi NEŠTO lepo da me makne iz ove učmalosti?“ ili pak – u pravcu razmišljanja o osobi koja je deo vaše prošlosti a sa kojom trenutno nemate nikakav ili vrlo slab kontakt. U ovom drugom slučaju – možete u nekim trenucima u ovoj sredi osećati da ste sa tom osobom na neki čudan način povezani, intuicija će raditi – ali nećete biti sigurni da li da joj verujete.
Kada je posao u pitanju, ovo baš i nisu savršene karte. Prvo, kada pričamo o obavezama – bićemo skloni da otaljavamo, da se ne fokusiramo pa su moguće greške i nesporazumi. Ukoliko pravimo bilo kakav dogovor – treba biti vrlo oprezan, jer možemo ispasti naivni i napraviti dil koji će se vrlo brzo pokazati ili kao štetan po nas, ili kao finansijski neisplativ. Danas možemo kupiti i „mačku u džaku“ ili „šarenu lažu“ – pa oprez ukoliko imate nameru da kupite bilo šta što je veće vrednosti. Jer, možete kupiti pokvareno, sa skrivenom manom ili daleko lošije od onog što ste očekivali. Dan nije dobar za finansijska ulaganja, nikako.
Generalno gledano – ova sreda donosi maštovitost, kreativnost, želju da se uskladimo sa onima koje volimo. Donosi jaku intuiciju, donosi želju za opuštanjem i dobrim raspoloženjem. Donosi nežnost, pažnju, osećaj bliskosti, duhovitost.
Dakle, za emocije – vrlo solidan dan. Za bilo šta za šta nam je potreban racio – pa, problematično i sa potencijalom za propuste, nesporazume, greške i gubitke.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3