Kaži mi, kaži...

KARTE DANA (DETE – VENČANJE), PROLEĆE, MLAD MESEC U OVNU….I JOŠ PONEŠTO – UTORAK 21.03.2023.

Juče, u večernjim satima Sunce je prešlo u znak Ovna i počelo nam je proleće. Danas, isto u večenjim satima na prvom stepenu znaka Ovna imaćemo i mlad Mesec. Sve je spremno da se otpočne jedna velika, glanc nova životna faza za sve nas. No, od sinoć do večeras možemo biti kao pijani, da brljekamo, da ne znamo šta pričamo, da se igramo gluvih telefona, da se ne razumemo, da jedno mislimo, drugo govorimo a treće radimo. Možemo biti nestabilni i napeti, razvučenih živaca, nestrpljivi i ishitreni, a moguće je da smo noćas i sanjali čudne snove ili se pak prevrtali u krevetu kao na žeravici.
A karte za ovaj dan su vrlo interesantne. Karta Dete baš govori o nečemu novom što se rađa, dolazi na ovaj svet, otpočinje, startuje.
Karta Venčanje je malo zeznuta – da, ona govori o partnerstvima svake sorte, ali njena dublja simbolika je mnogo značajnija – jer priča priču o dešavanjima, događajima, periodima koji su totalno sudbinski, karmički – ma nazovite to kako god želite – suština je da su ekstremno značajni i da su nam namenjeni, jer to tako mora biti. Ona govori o životnim lekcijama kroz koje svako od nas mora proći.
Kad spojimo simboliku ove dve karte, dobijemo tumačenje – upravo od ovog dana ulazimo u period koji je od važnosti za svakog od nas jer će nam doneti otvaranje novih puteva, novih situacija, novih osoba – u suštini, usmeriće nas tamo gde moramo biti. Kada pričamo o toj novoj životnoj fazi i novim putevima – oni neće trajati manje od dve godine. Šta su to Univerzum, sudbina ili ko god spremili za svakog od nas – pa, videćemo…jel da?
A konkretno danas – danas funkcionišite polako, natenane. Čuvajte živce i snagu. Budite u kontaktu sa ljudima sa kojima se smejete. Ne žurite nigde, ne donosite impulsivne odluke. I budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3