Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (16.-22.7.2018.)

NEPRILIKA – NEPRIJATELJ – NADA – LJUBOMORA – SMRT – NOVAC

Vrlo čudna nedelja je ispred nas. Kao da će pravi, realni događaji nekako otići u drugi plan, a u prvom će biti samo jedno – to kako se osećamo. A iskreno rečeno, po kartama sudeći – osećamo se dosta nestabilno. Planovi se odvijaju presporo, a problemi se dešavaju prebrzo.

Oko nas su negativni ljudi, puni isto tako negativne energije. Negde pokušajte da ih razumete – verovatno i njih, isto kao i vas, muči sto problema i muka, pa im je izduvni ventil to što će se prema drugima ponašati bahato, oholo, arogantno, kao da samo traže svađu. Naravno da to nije ni način ni lek, ali znate kako se kaže – sto ljudi, sto ćudi. Neko, kada ga boli – kuka na sav glas. Neko drugi – ćuti i trpi. U prevodu – ako vas neko smara, nervira ili pokušava da se „istrese“ na vama, lepo se sklonite. Ostavite druge da svoje besove rešavaju kako znaju i umeju, ali to ne treba da uznemirava i dotiče vas. Vi se u odnosu sa drugima trudite da budete korektni i fer, uradite ono što je do vas. Na poslu će ovih dana biti brzo, a biće i mnogo obaveza. Realno gledano, trebalo bi da se dobro zaradi, ali ovo vam je ona varijanta – hleb sa sedam kora. U suštini, ljudski ćete morati da zapnete i ono što zaradite će biti i manje od onoga što zaslužujete trudom i radom. Ali, šta sad. Bitno je da će para biti….

Interesantno je da će poslovno, i pored ne toliko ugodnih okolnosti i atmosfere – kod nekih od vas doći do velikih, maltene pa sudbinskih promena i dešavanja. Ovo može biti pojava neke osobe ili ponude koja će vam preokrenuti život (bar onaj poslovno-finansijski) i odvesti vas ka stabilnosti i materijalnom poboljšanju. Dakle, da sve saberemo – borimo se sa sopstvenim ne/raspoloženjima, ali i sa ne/raspoloženjima onih koji su oko nas, jurimo i žurimo da sve pozavršavamo na vreme, solidno zarađujemo a postoji i šansa za neki boljitak (bar nekima).

Zdravstveno – prvo – bilo bi jako dobro da se mentalno malo rasteretimo. A to će sad biti nešto teže….Pored nervoze, ovo mentalno opterećenje će doneti i probleme sa spavanjem, noćne more ili nesanicu, veliko variranje apetita i probleme sa probavom. Drugo – nedelja ne toliko povoljna za hronične bolesnike, pogotovo one koji imaju problem sa kostima, kičmom, ali i venama i krvnim sudovima. Pritisak čas na plafonu, čas u bunaru. Treće – mogućnosti za povrede, bilo one na radnom mestu, bilo kod kuće ili bilo gde drugde. Ovo su padovi, povrede, uganuća, posekotine. Naravno, treba povesti računa i u saobraćaju……..

Emotivno – pored mogućnosti za tajne veze, avanture, prevare, ali isto tako – i porasta ljubomore, sumnji, strahova, kao i rasprava svaki čas oko ko zna kojih pitanja – ispada da će samo one veze i brakovi koji su izuzetno stabilni normalno pregurati ove dane. Ili one veze i brakovi u kojima su partneri svesni da je ovo samo jedna prolazna faza i da nervoza i strahovi postoje baš zbog dugotrajnih loših okolnosti. Dosta toga će uspeti da se neutrališe na primer – odmorom, odlaskom na letovanje ili makar nekim zajedničkim zabavnim aktivnostima. U prevodu – idite u bioskop, prošetajte (najbolje pored neke vode), spremajte klopu zajedno, pravite planove, smejte se (odavno niste, onako – od srca) – stavite na prvo mesto jedno drugo, a ne tamo neke probleme koje ionako ne možete rešiti sada. Ako ste sami….tja…i nemate neki naročit izbor. Ili tamo neke tajne aferice (verovatno sa zauzetim osobama) ili prošlost koja se povampirila i rešila da vas baš sada smara…

Dakle – ova nam nedelja zadaje prilično komplikovane domaće zadatke. Najteže će biti izboriti se sa sopstvenim osećanjima, nesigurnostima, strahovima, razmišljanjima. Jer, nekad je borba sa samim sobom baš ona najteža. Ali, ako pobedimo sebe – zar nam bilo šta zaista može stati na put?

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/