Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 02.06.2023.

LJUBOMORA – POSETA
Izgleda će ovaj dan obeležiti pritisak i tenzija – kroz kontakte sa drugima, kroz reči, kroz naše akcije. Ali isto tako – izgleda će ovaj dan obeležiti i unutrašnji konflikti – nemirne misli, čudan grč u stomaku. Razgovaraćemo sa sobom i nećemo moći da se dogovorimo – jer će jedan deo nas biti optimističan, motivisaćemo sebe i biti u fazonu „e, sve će to biti dobro, rešićemo“ – ali će zato drugi deo nas biti zarozan, pesimističan i u varijanti „ništa ovo ne valja, nema šanse da bude bolje“.
I dok mi bijemo unutrašnje bitke – i oko nas se odvija nemirni petak. Moguće je da ćemo biti okruženi zahtevnim ljudima koji nam unose nervozu, nebitno koji je životni segment u pitanju. Ako je moguće – treba izbegavati situacije koje nam donose nemir, a ako to nije moguće – pa hajde da pokušamo da makar mi budemo oni koji smiruju, a ne oni koji dolivaju ulje na vatru.
Danas se suočavamo sa osobama i okolnostima koje su izazovne po nas. Teške, komplikovane, kompleksne. Možemo to da gledamo i na onaj način – izazovi su tu da bi nas ojačali….jel da?
Ključne reči koje će obeležiti ovaj dan su – napetost, borba za materijalnu i finansijsku egzistenciju, ljubomora, posesivnost, nervoza, stres. No, čak i ovakav dan za koji možemo da kažemo da „ima nešto čudno u vazduhu što unosi nemir“ – može doneti i dobre ideje, rešenja u trenutku, jake strasti, instant zaljubljivanja, ali i tajne dogovore i tajne veze.
Što se zdravstvenog dela tiče – osetljivi su stomak i pluća, a moguće su i glavobolje i jače meteoropatske reakcije.
Iako je energija ovog petka zahtevna i ni malo lagana – naše je da se sa izazovima i težinama borimo….srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3