Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 02.12.2022.

POSETA – PORUKA
Pa, reklo bi se da je pred nama jedan aktivan i ispunjen dešavanjima dan. Ovo je trenutak za priču, za mentalnu i fizičku aktivnost, dan za susrete, za pokretanje. Brže i lakše završavamo obaveze, planovi (uz neke manje izmene) funkcionišu dosta dobro i danas bi bio dobar momenat da završite staro ili otpočnete nešto novo.
U odnosima je uglavnom prisutna dobra energija pa će se lakše dogovoriti, ispričati, naći zajedničko rešenje. Pošto su obe karte za ovaj dan dosta brze, postoji šansa da u komunikaciji povremeno funkcionišemo u fazonu „lupio pa ostao živ“ ili da se utrkujete sa nekim ko će pre reći, da se upada u reč jedno drugom.
U razgovorima povremeno mogu bljesnuti varnice, ali obzirom na dobru prirodu karata – tenzija se lako spušta i nastavlja normalno sa pričom.
Ukoliko imate razgovor koji vam je od važnosti da obavite – učinite to danas! Ukoliko želite da obnovite komunikaciju sa nekim – danas. Ako se razmišljate kada da pokrenete nešto (projekat, posao, obavezu, dogovor, uslugu, flertovanje, put, odlazak kod lekara, prijatelja, porodice, razgovor sa kolegom, nadređenim, partnerom, simpatijom, fizičku aktivnost, promene u ishrani i tako dalje i tako dalje) – danas.
U saobraćaju malo popustite na gasu i više vodite računa na raskrsnicama. Biće osetljivi respiratorni organi, a moguće su i povrede u brzini.
Budite dobro danas, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3