Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 04.08.2023.

SUDIJA – IZNENADNA SREĆA

Malo smo uhvatili ravnotežu u odnosu na prethodne dane koji su doneli talas prepreka i težine, talas zategnutosti u komunikaciji, probleme sa tehnikom i papirima ali i osećaj mentalnog i fizičkog premora.

Danas deluje kao da imamo pravac i da nas taj pravac vodi ka cilju. Sledi nam vidno rasterećenje – pritisak pod kojim smo bili popušta i danas će se lakše završiti sve ono zakočeno ili prolongirano iz prethodnih dana. Ne, ne znači da će nam se ama baš sve otvoriti kao na tacni – (ipak je u dnevnom otvaranju izašla karta Iznenadna sreća koja ume da donese nervozu i promene u trenutku) – ali ćemo umeti da se snađemo i izguramo ono što želimo.

Dobar je trenutak za pravna pitanja, za dogovore, za nama bitnu papirologiju – i pored nekih sitnijih bagova – završavanje i uspešnost su prilično sigurni. No, ova kombinacija karata ume da donese i neplanirane troškove – najpre kroz probleme sa kućnim aparatima, tehnikom, automobilom ili za nekog od članova porodice. Takođe, prisutne su impulsivne kupovine – pa možemo uzeti i ono što nam treba, ali i ono što će nam samo danas izgledati kao neophodno.

U postojećim emotivnim relacijama (pogotovo u onim koje su u proteklom periodu bile na neki način prodrmane) – može doći do smirivanja i ravnoteže. No, nemojte da gurate probleme ili neprijatne teme pod tepih – jer, pre ili kasnije će ponovo doći na dnevni red. Takođe, ove karte mogu da označe da iako su se stvari na prvi pogled sredile – lako je moguće da je ovo samo zatišje pred buru.

Nova poznanstva ili nove ljubavi – uživajte u trenutku i u dobroj energiji koja je sada prisutna.

Osetljiv je urinarni trakt, kao i krvni sudovi. Moguće su i oscilacije pritiska, vrtoglavice ili meteoropatske tegobe.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3