Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 04.09.2020.

NEPRILIKA – LJUBAVNICA

Hej, nemojte da vas odmah na početku zavara ovaj rogobatni naziv NEPRILIKA i da pomislite da danas mora biti nekog negativnog džumbusa – jer energija ove karte jeste izuzetno jaka i vatrena, ali od vas zavisi na koji način ćete je upotrebiti.

Pošto nam je iza nje karta Ljubavnica, očigledno je da ovaj dan itekako daje mogućnosti da iskoristimo pozitivne efekte karte Neprilika.

Evo primera za pozitivno – recimo, danas imate inicijativu, danas ne postoji prepreka koja vas može zaustaviti, danas na pravilan način koristite svoju snagu i volju i vrlo precizno je usmeravate u ono što želite. Danas ste misaono i fizički aktivni, danas ste puni energije! Danas vas nosi pozitivan talas inspiracije, danas ideje kuljaju a optimizam je na vrhuncu! E, ako se osećate baš ovako – onda danas povucite poteze koje priželjkujete ili koji su vam bitni – bez obzira da li je to u poslovnoj, emotivnoj, porodičnoj, prijateljskoj ili ko zna kojoj drugoj sferi….

Hajde sad ono nepozitivno – Danas srljate, udarate glavom o zid i dobijate čvongu….ili više njih. Danas osećate unutrašnju tenziju i bes na sebe ili na druge iz ko zna kog razloga, danas ste nemirni, nespokojni, ne možete da se svrtite na jednom mestu. Danas tražite kavgu i ne brinite – pronaći ćete je. Danas vas sve nervira. Danas se možete i povrediti, a čak i ako ne dođe do fizičke povrede – sigurno je da ćete mentalno kvalitetno burgijati po sopstvenom mozgu.

Sad….šta vam se više dopada od ova dva? Gde biste, na koju stranu? Moj savet je na prvu, a vama kako god je volja….Poenta je da je ovaj dan zaista energetski vrlo jak. Ukoliko je moguće, usmerite tu energiju na prave stvari i rezultati neće izostati. Ukoliko je usmerite u pravcu nerviranja, kajanja, nervoze – sigurno je da će vas od ovog petka glava zaboleti.

Generalno gledano – u odnosima svake vrste danas treba dati ono najbolje od sebe i truditi se da sve funkcioniše dobro…..jer očas posla se linija može preći i pokrenuti negativni sled događaja, dovesti do svađa i sukoba….

Danas nabacite naaaaaajširi osmeh na lice (evo ovakav kao što ja trenutno imam – od uha do uha) i zakoračite smelo u petak!

Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša sa osmehom od uha do uha Venera sa papilotnom <3 <3 <3