Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 06.03.2020.

SREĆA – NEPRIJATELJ

Ovaj petak bismo mogli nazvati – dan za buđenje, dan za preokrete, dan za iznenađenja, dan za akciju. U njega možemo uploviti mirno, ali nas kasnije čekaju brzaci, okuke, virovi i talasi – neki čak mogu i prilično ustalasati naš maleni brodić. Ovaj dan bi se mogao zvati i – Ispod Mire sto đavola vire. Iz istog razloga kao i malopre – naša nirvana odjednom može biti uskomešana.

E sad, ta komešanja i talasi mogu biti izuzetno pozitivni – informacija, situacija ili osoba će učiniti da živnete, da odjednom dobijete podstrek, volju, energiju! Da iz nule ubacite u sto na sat i uživate u dešavanjima! I to će definitivno biti nešto što ne očekujemo – ipak je karta Neprijatelja nešto što nam dolazi iz mraka, iza leđa, nešto što ne vidimo i čemu se ne nadamo. Nemojte da vas buni – i pored rogobatnog imena, karta Neprijatelja je karta akcije i dešavanja koja su dugo tavorila u mraku, koja su dugo pripremana i za koje su se dugo slagale situacije da bi ta dešavanja i te akcije izgurale u prvi plan.

Naravno da imamo i negativnu simboliku, zar ste uopšte sumnjali u to? To su sva ona iznenađenja i preokreti koji nam danas neće ni malo prijati. Računamo na nekog pa nas ta osoba ispali. Prijatelj, kolega ili poslovni saradnik nam okrene leđa ili još gore – čujemo da rovari protiv nas. Partner nas neprijatno iznenadi ili saznamo nešto u vezi njega i njegovih postupaka što je dugo sakrivao….i tako dalje i tako dalje….

I kako sad odrediti da li će baš nama biti ovo lepo ili ovo ružno? Pa nikako. Karte samo pokazuju one energije koje su oko nas. Nekome će se sreća nasmešiti tako široko, da neće moći da se opasulji šta ga je snašlo. Nekog drugog će ova neprijatna iznenađenja ozbiljno prodrmati i poremetiti mu mir. A biće i onih kod kojih će se sreća i neprijatnosti danas umešati, pa će biti od svega po malo….Na primer – u poslu neočekivana težina, a u ljubavi – milina! Ili obrnuto….

U svakom slučaju, ovaj dan nam je šaren. Neko će dobiti najlepše boje, a neko sivilo. A neko će filozofski reći – sve mi boje lepo stoje! Budite dobro danas, Šareno i srećno. I uživajte!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3