Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 11.03.2022.

NEŠTO NOVCA – LJUBAVNIK

Karta Nešto novca u prepodnevnim satima može doneti čudno, pomalo mutnjikavo raspoloženje. Isto tako – može doneti teško ustajanje, sitnije zdravstvene tegobe (na primer glavobolju, šmrkanje ili žiganje u zubima ili zglobovima, krkljanje u stomaku), kašnjenje na posao, problem sa kolima ili u prevozu, zaboravljanje novčanika, papira, dokumenata, slabu organizovanost i fokusiranost, mrzovolju i to da nam je teško da se pomerimo sa mesta.

Drugi deo dana je već pod aktivnijom energijom jer karta Ljubavnik govori da imamo snage, da smo spremni za akciju, da smo bolje volje i da smo motivisaniji. Dobra je i za poslovnu, a naročito za emotivnu tematiku, dobra je za pokretanje u bilo kom segmentu koji nam je od važnosti. Imamo dovoljno odlučnosti pa je trenutak da preduzmemo prave korake.

Kombinacija ovih karata donosi dan u kojem sve pokazuje tendenciju da se uvećava. Pa to može biti i vrlo dobro ali i ne baš. Na primer – od usputne komunikacije ili par razmenjenih poruka stiže se do zanimljivog razgovora, bilo da je on poslovnog, ljubavnog, prijateljskog, porodičnog tipa. Ili – u početku je izgledalo da ne može doći do dogovora, ali se vrlo brzo pronalazi rešenje i dve strane se usaglašavaju. Ili – otišli ste negde ne očekujući mnogo, čak mrzovoljni ali vrlo brzo vam je drago što ste to učinili jer se osećate odlično i uživate. Ili – niste se nadali nekim novcima ali dobijate vesti o prilivu. Ili – poslali ste poruku nekom ne očekujući mnogo, ali se komunikacija razvija i ide u dobrom pravcu.

Ono što je loše – ukoliko dođe do rasprave ili tenzije – postoji tendencija da proradi ego i da se osobe posvađaju ili zaćute, obe uvređene. Ili – sitan kvar se može pokazati kao velika prepreka. Ili – dozvolili ste sebi da poverujete nekome i sada ste ljuti na tu osobu, ali i na sebe. Ili – pozvali ste ili poslali poruku pogrešnoj osobi i uvalili sebe u problem.

No. Generalno gledano dan je solidan. Prepreke su sitne, problemi su rešivi, otežanja se daju prevazići. Dan je dobar za fizičku aktivnost jer kroz nju dižemo energiju i opuštamo se.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3