Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 12.03.2021.

DAR – POSETA

Noć za nama je bila jako, jako, jakooooooo čudna – ako vam se nije dogodilo nešto što vas je ubolo u mozak, ili ako niste sanjali neke opterećujuće snove, onda ste se verovatno probudili izlomljeni i u fazonu – Sad bi kao trebalo ustati, ali ne znam na koji način da to izvedem…..

Mene je pola noći jurio tigar, al me ne uhvati jer sam mu zatvorila vrata ispred nosa, tako da računam da sam uspešno krenula u ovaj dan 😀 Ako ste vi imali neke čudnovate snove ili osećaje tokom prošle noći, pišite u komentaru, da se zajedno čudimo 😀

A ovaj petak je dobar samo i isključivo ukoliko imate nameru da maksimalno iskoristite uticaj karte Dar koja je prva izašla u izvlačenju. Dakle – ukoliko imate nameru da uživate i da date sebi na volju. Pošto na nebu imamo kombinaciju riblje Venere i Meseca ta uživanja bi mogla biti – u klopi i slatkišima, ali onim kremastim, sočnim. Znači, potrebna nam je hrana utehe.

Dalje – danas se možemo opustiti i uživati u filmovima, muzici. Možemo uživati u umetnosti i kreativnosti. Možemo maštati i sanjariti. Možemo otići kod frizera, kozmetičara – da nas neko češka, masira, trljka mirišljavim kremicama i uljima, da se osetimo bogovski. Možemo i da napunimo kadu, natovarimo pene da nam samo nos viri i onda da kontempliramo i samo s vremena na vreme izvučemo ruku da dohvatimo recimo jagodicu ili kolačić i onda opet zaronimo i izigravamo podmornicu.

Dan je dobar i da odemo kod nekoga u posetu, da vidimo ljude koje nismo odavno i da se sa njima na najslađi mogući način ispričamo. Dan je dobar i da zatražimo uslugu, ali ako to već imate nameru – pripremite poklončić – bilo u vidu konkretne stvari, bilo u vidu osmeha od uha do uha i tone lepih reči i komplimenata. Danas možemo biti nekome dar, ali i neko može biti nama.

A za šta ovaj dan nije dobar? Nije dobar za konkretne poslovne akcije, jer ove karte pre donose mrljavljenje nego poslovnu odgovornost i fokusiranost. Nije dobar za dogovore jer sve vrlo lako može ostati samo na obećanjima ili na onome – dogovorićemo se, nekad, sutra…..malo sutra?

Ovaj dan traži da volimo sebe. Da damo sebi ono što želimo, ono što nam je potrebno da bi se misli, duša, telo opustili i resetovali. Iako sam više nego sklona da ispljujem riblji stelijum na nebu u fazonu „mnogo maštanja i iluzije, malo konkretnih stvari“ ipak moram da priznam da ako postoji dan koji može izneti čuda – to je onda ovaj današnji, kao i sutrašnji.

Dakle, hajmo da se čudom čudimo. I baš bi bilo lepo da i ta čuda budu lepa a ne u fazonu budiBogsnama.

Srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3