Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 11.07.2023.

NOVAC – NADA
E, pa baš lepe karte…..izgleda da je ovaj dan dobar za materijalizaciju svega onoga što želimo, priželjkujemo, čemu se nadamo. Ukoliko ste u to uložili iole truda u prethodnom periodu – sada već postoje šanse za ostvarenje. I neka bude tako!
Generalno gledano, ovog utorka imamo jednu stabilniju, mirniju energiju. Dan je dobar za sve ono što se vezuje za posao i za materijalnu sferu – pa danas budite posebno aktivni jer će vam se isplatiti. Ukoliko očekujete neke novčane prilive – više je nego izvesno da će oni danas i stići.
Danas je odličan dan i da se otpočne sa odmorom ili da se makar krene u ozbiljno planiranje – gde ćemo, s kim ćemo, koliko novca treba odvojiti. Ono što odaberete danas – sigurno je da će se pokazati kao pun pogodak.
Što se ljubavi tiče – postojeće emotivne veze i vezice funkcionišu prilično dobro. Postoji pojačana potreba za uživanjima, pa će poljupci biti posebno slatki, zagrljaji posebno mekani i udobni, svaki ćemo dodir voljene osobe u duši osetiti. Ako ste sami – fin je momenat za neko novo poznanstvo koje bi imalo dobre prilike da se razvija u pravcu ljubavi, a ukoliko već postoji neko koga simpatišete – postoje velike šanse da se danas pređu granice „možda“ i da se zakorači u „sigurno, to je to!“
Što se zdravstvenog segmenta tiče – preskačite danas obilnu i tešku hranu i pijte dosta, dosta tečnosti.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3