Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 16.04.2021.

DETE – SUDIJA

Sudeći po energijama ove dve karte, mogli bismo da kažemo da smo zakoračili u jedan korektan dan. Postoji balans između tela i duha, postoji ravnoteža u nama – a samim tim – i da se danas dešavaju ekstra dobre stvari i da se suočavamo sa preprekama – umemo da izađemo na kraj sa njima jer se osećamo stabilno, sigurno, sposobno.

Karta Dete je „mlada“ – govori o novitetima, o počecima, o energiji koja raste, govori o lepim dešavanjima u kojima uživamo i kojima se radujemo. Iako je njena mana da je naivna i brzopleta, obzirom da je iza nje izašla karta Sudije koja je snažna, mudra i iskusna – ona potire njene mane i čini da svaki novi početak i dobra energija u ovom petku ne budu rasplinuti i na nerealnim osnovama već naprotiv – u pravom trenutku, na pravom mestu.

I zato baš danas iskustvo, zrelost i mudrost izbijaju u prvi plan čineći da sve ono što započnemo, uradimo, napravimo – jeste dobro i da će dati rezultat. Zato danas jeste dobar trenutak da započnete nešto o čemu ste razmišljali, što ste planirali, jeste dobar trenutak da donesete odluku koja ima značaj za vaš dalji život i budućnost, nebitno za koji segment se vezuje.

Danas smo u miru sami sa sobom, a samim tim – i naše odluke i potezi su takvi. Da se razumemo odmah – ne znači da će ovaj dan biti savršen i sigurno je da ćete se na nekim pitanjima, dešavanjima, osobama – saplesti, možda iznervirati ili šta god – ali suština je da to danas prihvatate na drugačiji način, svesni da ako je izašla prepreka ili neka neočekivana, zapetljana situacija – ok, rešićemo je hladnom glavom…..

Dan je dobar za pokretanje dugoročnih projekata, poslova, dogovora, pitanja. Mogu vam stići informacije i vesti koje donose dugo čekano ili one koje pokreću pitanja koja su vam od velike važnosti.

U sve danas zakoračite sa pozitivnom energijom koju nosi karta Dete i mudrom i hladnom glavom koju nosi karta Sudija. I nećete pogrešiti.

Budite dobro, srećno!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3