Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 14.04.2021.

NEŠTO NOVCA – VERNOST

Koliko je karta Nešto novca dobra za plaćanje računa, za odlazak na šalter i završetak papiroloških pitanja ili dozvola, koliko je dobra kada trebamo nešto precizno i detaljno da odradimo, da uđemo u „sitna crevca“ nekom problemu ili situaciji, koliko je dobra da vodimo računa o svom telu i o načinu na koji se hranimo – toliko je loša kada je raspoloženje u pitanju, nepovoljna za nervni sistem, donosilac stresa i nervoze, toliko govori o tome da napetost „guramo“ u stomak, da će nam želudac odreagovati i isto toliko priča o tome da će komunikacija sa drugima (ali i unutrašnji monolozi i dogovori) danas biti napeti.

Karta Vernost je izuzetno pozitivna, donosi optimizam, veru, strpljenje, govori o porodici, o prijateljima, o onima koji nam dušu raduju i sa kojima smo povezani neraskidivim vezama. Govori o tome da su vreme i prostor nebitne stavke kada su prave stvari i prave osobe u pitanju – i vreme i prostor nas mogu razdvajati, ali ako nas srca i duše povezuju – prepreke ne postoje i mogu se prevazići. Samo treba sačekati pravi trenutak.

A kombinacija ove dve karte danas je i pozitivna i negativna. Za svakog po nešto.

Pozitivno – napredujete sporo i malim koracima po nekom pitanju, ali napredujete. Ono što dugo čekate – dokumentaciju, dogovor, rešenje zdravstvenog problema, poboljšanje uslova rada ili finansija – konačno se pokrenulo. Dobijate informaciju ili papir koji vam daju veru da ćete rešiti situaciju koja vas interesuje, jačanje optimizma. Čvrsto ste rešili da promenite nešto u svojim navikama i danas pravite prvi korak. Danas dobijate ideju koji potez bi bio pravi da uspostavite komunikaciju ili jače pokrenete priču sa osobom koja vas interesuje. Ukoliko imate partnera – razgovori o važnim, životnim pitanjima.

Negativno – Muka vam je više od čekanja, što duže čekate više se nervirate. Problemi u komunikaciji sa članovima porodice, prijateljima, simpatijom, partnerom. Nemate komunikaciju sa osobom koja vam je u srcu. Konstantno vrtite svoje poteze iz prošlosti i tražite gde ste napravili grešku. Opterećenost razmišljanjima. Osetljivost želuca, probavnog sistema – pretovarivanje hranom ili nemogućnost da jedete zbog nervoze. Ne vidite način da rešite neka pitanja. Zablokiranost. Kvarovi. Greške.

Tako da – ako vam danas „zapadne“ neka od pozitivnih stavki, biće dobro. Nadam se da će vas bilo koja od ovih negativnih preskočiti.

Budite dobro, srećno!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3