Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 21.02.2020.

NEPRIJATELJ – DETE

Ono što je sa ovim kartama dobro jeste da smo danas puni energije, odlučni i efikasni u isto vreme, spremni da „zapnemo“ za ono što želimo. Koliko su nam prethodni dani donosili da se povremeno „mrljavimo“, toliko će ovaj doneti da žudimo za pokretom, za akcijom, da hoćemo sve sad i odmah i da nam ništa nije teško. Ono što baš i nije toliko dobro jeste da karta Neprijatelj nosi jednu nervoznu i ujedajuću crtu, pa se kroz ovaj petak može provlačiti i stres, posebno u kontaktima sa drugim ljudima. Energija vrca na sve strane, a ponekad ju je teško iskontrolisati i usmeriti na konkretne, prave stvari. Zato su danas moguće impulsivne i ishitrene reči i potezi, ali su danas moguće i povrede u brzini – zato iskulirajte, ne žurite i fokusirajte se na ono što radite kada baratate oštrim predmetima ili sa bilo kakvim aparatićima.

Dan donosi i veliku fizičku energiju i dobru motivaciju, pa je savršen za treninge, za vežbanje, ali i za strast – i to u ogromnim količinama! E, ta ista strast je danas primarni motiv u emotivnim relacijama – možemo se voleti ludo, ali isto tako ludo i raspravljati! Batalite drugo, prvo je mnogo bolje! Takođe, ovaj petak itekako može doneti nove emotivne priče – obojene ogromnom željom, energijom, one u kojima će ljubav i strast vrcati na sve strane….ali će u njima biti velikih oscilacija i vrlo često – rasprava. Moram da napomenem još jednu simboliku ovih karata – oni koji bi želeli prinovu, neka danas navale na posao – ovaj petak je odličan za ostanak u drugom stanju! Za neke super, a za neke – upozorenje!
Danas nemojte da sedite, a pogotovo nemojte kukati nad svojom sudbinom. Ovog petka nije vreme za to. Ovog petka je momenat da se ustane, krene i uradi. Ovaj petak je dan za ideje, za rešenja, za kreativnost, za akciju. Ovaj petak pokrenuće neke stvari, situacije, odnose – koji će tek tokom prolećnih meseci pokazati svoju pravu snagu!

Budite dobro, zdravo, aktivno, veselo, strasno! Srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3