Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 24.07.2020.

POSETA – BOLEST

Ne, ne znači da će nam danas baš bolest doći u posetu ali u zdravstvenom smislu – može da se dogodi da se osećamo onako, ne baš sjajno. Na primer – moguće su meteoropatske reakcije, moguće je da nam malo varira pritisak ili da imamo glavobolju, da imamo simptome prehlade ili da nas žiga u leđima, da nam krklja stomak ili da osećamo veću potrebu za odmorom jer smo nekako isceđeni, izmoreni. Doduše, to može biti i mentalni umor koji se odražava na naš fizički deo, ali poenta je ista – onako smo, nešto na pola. I što se raspoloženja i što se energije tiče.

Danas nam za sve ono što radimo treba više energije. Ili možda treba više motiva? Moguće je i jedno i drugo. Teško se nakanjujemo da zaista počnemo nešto, a i kada to uradimo – brzo se i lako umaramo ili nam se brzo rasipa pažnja.

Danas možemo biti okupirani mislima, analizama, vrteti u glavi neko pitanje, obrtati ga i okretati sa svih strana – i opet ne dolaziti do zadovoljavajućeg rešenja. Potpuno je nebitno da li se to pitanje i naše misli vezuju za posao,novac, porodični, prijateljski ili emotivni segment. Ono što nas „boli“ – oko toga se danas zamlaćujemo, saplićemo, preispitujemo, energetski trošimo.

U komunikaciji i dogovorima mogu nas danas očekivati teški, naporni i zahtevni ljudi pa će samim tim biti nešto komplikovanije doći do zajedničkog jezika i rešenja. Ili se jednostavno okolnosti neće nameštati da nam pomognu.

U suštini, pred nama je jedan polovičan dan. Ima prostora za lepa dešavanja, ali realno gledano – nešto nam fali. Ili neko. Kao da danas ne možemo da budemo kompletno zadovoljni po bilo kom pitanju – uvek postoji neka sitnica koja žulja…..

Šta da vam kažem? Aktivnost danas pomaže. Zato ne sedite i ne dumajte, ne dozvolite mislima da vas vuku u neke mračne hodnike. Smejte se, šetajte, družite sa ljudima koji su vam dragi.

Budite dobro, srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3