Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 23.07.2020.

PUTOVANJE – NEPRILIKA
E vidite – ovo nije ni malo loša kombinacija karata ukoliko ste imali nameru da baš danas budete izuzetno vredni. Sve ono što je vezano za posao, za obaveze, za ono što bismo trebali, za posvećenost projektima – funkcionisaće uz prisustvo jake i podsticajne energije koja nas gura napred.

Dan je dobar za kupovinu, za prodaju, za sklapanje ugovora i dogovora, dobar je za planiranje ali i ostvarivanje putovanja (ovo su kraći putevi i bliže destinacije), za pravna i papirološka pitanja, dobar je za fizičku aktivnost, vežbe, dobar je da promenimo neke navike i posvetimo se više svom zdravlju.

Danas ne treba odlagati stvari, već prionuti na njiihovo završavanje – jer, ići će lakše i brže nego što smo mislili!

E sad….iskreno rečeno – ove karte su mnogo bolje za posao, obaveze i zdravlje nego što su za emocije. To ne znači da za ljubav mesta nema u ovom danu, nego da će to malo drugačije funkcionisati.

Prvo – niko vam ne brani da se čačkate sa nekim preko poslovnog segmenta, da flertujete sa kolegom/koleginicom – šta više, ukoliko ste baš u takvim aktivnostima, danas će sevati više varnica nego inače.

Drugo – u postojećim emotivnim relacijama danas je više na snazi praktičnost nego romantika. Dakle – dragi/draga – danas moramo da se DOGOVORIMO oko nečega, da rešimo neka pitanja, da zajedničkim snagama obavimo ono što treba. A romantisaćemo se neki drugi put….

Za kraj – ove karte mogu doneti povišenu energiju i nervozu, pa to gledajte da izbegavate. Koji će vam moj. Nerviranja je i više nego dovoljno, ne moramo da ga guramo baš u svaki dan….Nemojte da funkcionišete po onom principu – Kad god sam imao priliku, napravio sam nepriliku 😀 😀 😀

Budite dobro, srećni bili!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3