Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 27.11.2020.

ISTINA – NEPRILIKA
Pred nama je jedan aktivan i užurban dan. E sad, znajući da je Mesec ušao u znak Bika i da bi to trebalo da donese uživanciju, opuštenost, onaj fazon „lako ćemo, hajd sve natenane“ ili „dodaj mi deder taj batak a možeš u drugi tanjirić odmah i parče torte, baš sam nešto ogladnela“ – malo su me zbunile karte koje najavljuju mnogo hitriju energiju od Mesečasto Bikovske idile…..

No, ne dam se ja baš tako lako dati zbuniti – karta Istina koja nosi jednu finu i stabilnu energiju svakako će u prvom delu dana potencirati na toj opuštenijoj varijanti, ali joj na žalost neće biti dozvoljeno da se razmaše – jer Neprilika je brate mili Neprilika – nema opuštanja na iole duže!

Zato danas u nama, čak i u tim stabilnijim momentima struji neizdrž, i očas posla može da izleti napolje i pokaže se u svom punom sjaju!Pa će nam danas u nekim momentima, u nekim situacijama i sa nekim ljudima sve ići lako, glatko, bez tenzije – očas posla se dogovorimo, očas posla realizujemo, kopčamo se na jedan pogled i jednu reč. Tih dešavanja, ljudi se držite!

Ali će zato u drugim situacijama biti kašnjenja, biti nervoze, biti „hoću li te biti il ću preskočiti?“…..Ovaj dan može da donese dizanje tenzije i raskol u odnosima, kojeg god tipa oni bili. Jer, kad Neprilika zakuva, Istina je da će leteti perje!

Maksimum iz ovog dana ćete izvući ukoliko ne shvatate sve previše lično i dramatično. Ko šišti na vas, ako ne možete da ga smirite – zaobiđite ga, nek šišti sam sebi i sam sebe nervira, ne mora i vas.

Ako vas hvata unutrašnja nervoza, pokušajte da se zapitate zašto je to tako, šta je uzrok, šta je to što vas uznemirava – i ako možete, napravite pakt sami sa sobom. Ako ne možete – bolje da pojedete šest kolača i izgrickate sve u frižideru nego da izgrickate sopstvene živce i „pojedete“ nekog za doručak/užinu/večeru…..

Budite dobro i grickajte nešto fino, slasno i ukusno a ne sebe i one oko vas! Srećnooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3