Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 26.10.2022.

VENČANJE – TUGA
Izgleda su nam danas u fokusu odnosi – ljubavni, poslovni, prijateljski, porodični….ma koji god. A izgleda je u fokusu i to da tim istim odnosima baš i nismo spektakularno zadovoljni.
Jer, karta Tuga pokazuje sklonost da ne vidimo ono što je dobro, ali da itekako primetimo sve ono što baš i nije. U fazonu – ne vidim šta imam, ali mi bode oči ono što nemam.
Iz našeg unutrašnjeg nezadovoljstva i nemogućnosti da prebacimo fokus na dobra dešavanja u našem životu ili u relacijama  koje su nam iz nekog razloga bitne – može proizilaziti svadljivost, napetost, nervoza, potreba da se „istresemo“ i oslobodimo unutrašnjeg pritiska.
Takođe, neizvesnost i briga je naglašena – po pitanjima ljubavi, posla, novca. Kao da gledamo u raskrsnicu a nemamo pojma kojim putem bismo trebali da krenemo da bismo rešili situacije koje su nam važne ili koje nas opterećuju.
Generalno gledano, ovaj dan donosi miks raspoloženja i velike oscilacije istih. Karta Venčanje ukazuje da itekako može biti važnih situacija i dobrih dešavanja po nas, da se može pokrenuti nešto što nam je bitno – ali je pitanje koliko ćemo mi biti time zadovoljni. Možda smo očekivali više ili smo se nadali da će stvari ići lakše.
Danas nam je potrebna podrška onih koje volimo i sa kojima se razumemo. Jer, u kontaktu sa njima naći će se osmeh i bolje raspoloženje.
Što se zdravlja tiče – sve vrste bakterioloških i virusnih infekcija su aktuelne, kao i potencijalni problemi sa kičmom i zglobovima.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3