Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 04.04.2022.

TUGA – NEISKRENOST

Buđav dan i pritiskajuća energija koju nosi. Misli nam vitlaju, tražeći odgovore, tražeći rešenja a stalno se sudaramo sa zidovima. Unutrašnja preispitivanja i pokušaji da damo sami sebi odgovore.

Osećaj nekog pritajenog nezadovoljstva pratiće nas u stopu. I uopšte nije bitno da li imamo konkretne razloge za to – ako ih nema i sve je oko nas u redu – onda će nas zapljuskivati talasi prošlosti ili će se javljati nesigurnost i zabrinutost.

Teškoće u komunikaciji će biti primetne pa ovo nije trenutak za važne razgovore i bitne odluke. Ukoliko morate da ih obavite – energija onih preko puta vas će vas iscediti i umoriti. Šta god da dogovorite, nećete biti sigurni da li možete da se pouzdate u to.

Emotivno – definitivno nije vreme da započinjete nešto novo. Ukoliko se dogodi da baš danas upoznate nekog ko će vas zainteresovati ili uđete u emotivnu priču – ona može biti skopčana sa ljubomorom, velikim oscilacijama, biće kompleksna i komplikovana.

Oni koji imaju partnera – nije dan za prebacivanje, ucenjivanje, manipulaciju, ljubomorisanje. U nekim odnosima može biti prisutno veliko nezadovoljstvo, osećaj istrošenosti i strah od gubitka.

Generalno gledano – emotivno nas ovaj dan vraća u prošlost i kopa nam po mozgu, bilo da ste solo ili u paru. Žal za onim što je prošlo, prebacivanje sebi, preispitivanje odluka – svega toga može biti.

Zdravstveno – meteoropate će ljuljati promena vazdušnog pritiska, moguće su vrtoglavice, pojačan umor, pritisak na plućima, virusi i bakterije su se razuzdali, a i stomak će krčati i krkljati. Svaka koščica, zglobić, tetiva ili ožiljak – blicaće kroz povremene bolove.

I tako…..ponedeljak je pred nama….

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3