Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 12.04.2023.

POSETA – PISMO
Dan više nego dobar za svaki vid razgovora, dogovora, papiroloških i administrativnih pitanja. Da li je trenutak da povučemo neke poteze ili kažemo ono što imamo? Jeste. Ali. Kombinacija ove dve karte podržava samo i isključivo one poteze i reči u kojima nema nervoze, bahaćenja, laži, neiskrenosti. Samo činjenice, samo jasno i razumljivo. Koliko god da nam sagovornik ide na živce (a verovatno i mi njemu), treba pronaći model razgovora u kojem nema neprijatnog tona ili manipulacije.
I na ovaj način više je nego izvesno da ćete postići željeno sa minimalno nervoze. Da li je ovo uopšte moguće, obzirom da smo u periodu koji testira naša strpljenja i koji nam svako malo da razlog da da se osećamo kao ekspres lonac koji usplahireno šišti iz sve snage? Da, moguće je. Jer karte govore da u ovom danu postoji dovoljno dobre energije da sa takvim tipom izazova izađemo na kraj.
Sve ovo napisano važi za svaki tip odnosa i svaki vid međuljudske konekcije. Kada su emotivni, porodični i prijateljski odnosi u pitanju – posebno je važno da danas imamo višak razumevanja a manjak bandoglavosti – obema kartama vlada Mesec – pa je evidentno da sve ono što nam je srcu blisko i što volimo – danas može biti razlog i za naše osmehe, ali i za negativnost.
Dan je dobar za flertovanje i nova poznanstva. Dobar je da se sa nekim lako povežemo i da poželimo da sa tom osobom pričamo što više – jer nam energija kroz ove razgovore prija i podiže nas.
Što se zdravstvenog segmenta tiče – vrlo su osetljivi disajni organi. Takođe, nemiri postoje u nama pa je moguća i blaga anksioznost i pojačana nervoza.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3