Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 13.03.2023.

PUTOVANJE – KUĆA
U ovom nam se danu mešaju optimizam i pesimizam. Meša nam se želja za akcijom, dešavanjima, pokretom – sa željom da se zavučemo u neki svoj najprivatniji kutak i tihujemo. Meša nam se potreba da promenimo sve, sada, odmah, ma nema više čekanja! – sa potrebom da sve ostane isto kao što je bilo jer nemamo snagu ni volju da menjamo bilo šta. Meša nam se „daj mi sve!“ sa onim „ne želim ništa, samo me pusti na miru“.
Karta Putovanje je karta života, energije, akcije, adrenalina, životne radosti. Karta Kuća je karta odgovornosti, ali i statičnosti. Karta sigurnosti ali i karta ograničenja. Karta ravne crte i nedešavanja. Putovanje nas vuče u budućnost, Kuća nas drži u prošlosti.
Inače, kao što ste pročitali u uvodu za nedeljni horoskop – prilično je čudna i nestabilna sedmica pred nama. Sudariće se u njoj različite energije, sudariće se istine i laži, ali najvećim delom – sudarićemo se mi sa sobom. Prošla sedmica je intenzivno zatalasala i to talasanje se sada samo nastavlja. I talasaće dok u našoj glavi ne bude sve kristalno jasno i čisto, dok mi ne budemo u miru sa sobom, šta god da se desilo ili kakve god odluke doneli.
Biće u ovom danu i lepih i dobrih momenata i ljudi – biće onoga što nas pokreće i donosi nam osmehe. Biće i faza nezadovoljstva, statičnosti, teških misli. Jednostavno, takav je dan. Oscilacije raspoloženja su jako prisutne.
Više pažnje obratite u saobraćaju, vodite računa i da se ne povredite. Meteoropate, oni koji imaju problema sa krvnim pritiskom i krvnim sudovima – ne forsirajte sebe.
I naravno – budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3